Dental Centrum

Stomatolodzy Protetycy

Gdańsk, Inżynierska 19

konsultacja (1) Byłam na konsultacji z zębem u pani doktor. Wizyta odbyła się o czasie.... pacjentka z pazdziernika Polecam (2) Leczymy zęby całą rodziną u pana Bartosza od 2 lat i mogę szczerze polecić.... On Wszystkim Cieplutko Polecam !!!!!!!!! (3) Wybieram na wizytę zawszą tą klinikę i nigdy się nie zawodzę. Obsługa... Antoni
Nie polecam (1) Z przykrością muszę napisać, że wszystkie negatywne komentarze są... Oka Brak profesjonalizmu (2) Szczerz nie polecam. Kompletny brak profesjonalizmu, nawet człowiekowi nie... Grześ Polecam!!!!! (1) Świetna obsługa. Wszyscy bardzo mili. Polecam Pana Łukasza super dentysta.... Karolina Świetna klinika, polecam z czystym sumieniem (2) Witam, korzystam z tej kliniki od kilku miesięcy i powiem szczerze jestem... Grzegorz NIE (1) Jeszcze z rok temu nie dałabym niczego złego powiedzieć na temat tej... MIŁA Polecam-dobra rzetelna obsługa (3) profesjonalnie, sprawnie,bezboleśnie polecam emeryt Niestety nie polecam (3) Byłam w Dental Centrum na Kokoszkach ja, moja siostra i jej córka. Pan Bartek... Aaa Fatalna obsługa. (2) Chciałam usunąć kamień na NFZ Pani stomatolog usunęła tylko trochę twierdząc... J POLECAM WSZYSTKIM !!!!!!!!!!!! (1) Klinika Godna Polecenia Wspaniała obsługa mili Lekarz . Wyposażenie kliniki... Jarosław Bardzo Polecam !!!!!!!!!!! (1) Klinika bardzo dobrze wyposażona miła obsługa czas oczekiwania bardzo szybki . Zbyszek Super ekstra (1) Obsługa znakomita przyszedłem z bólem zęba zęba zostałem szybko przyjęty nic... Szymon Fatalna obsługa (1) Rzeczywiście recepcjonistka pracuje chyba za karę. Nie spotkałem się z taką... Rafal Recepcjonistka to pracuje tam chyba za kare!!! (3) Bylem ostatnio w tej przychodni i musze przyznac ze placowka jest bardzo... Pacjent Klinika godna polecenia! (1) Byłam na leczeniu zęba i zdjęciu kamienia w ramach NFZ u p. dr Bartka,... Paulina Pani Dominika NAJLEPSZA !!!!!!!!! (1) Pani Dominika jest najlepsza ! Obsługa gabinetu bardzo dobra ! POLECAM GABINET ! 9ząb Marek Polecam (1) Bardzo miły lekarz p. Bartosz uratował mojego zęba, który został... Dorota Nie polecam z dziećmi na NFZ (6) Przyszłam z dzieckiem na pierwszą i ostatnią wizytę w tym gabinecie. Byłam... min