PatrycjaWess - opinia (1) Moja mama robiła zęby w dentus plus. Widzę ją codziennie wiec wiem w jakim... PatrycjaWess Klaudii - opinia (1) Ja nie mam zastrzeżeń absolutnie. Personel pomógł mi z problemem i za to... Klaudii Paulina - opinia (1) Bardzo miło wspominam wizytę, dobra szybka i skuteczna pomoc. Paulina
Adam - opinia (1) Mam w końcu swojego dentystę. Jestem bardzo zadowolony z usług! Adam Dentus Plus na Plus! (1) Szybka i fachowa obsługa: wyrwanie bardzo bolesnej ósemki trwało raptem kilka... Martyna Wierzbolska Bzdra, żenada i wiele wiele innych. (1) Dzwonię żeby zapisać dziecko do ortodonty. Pani z przykrością stwierdza, że... Ja stomatolog artysta (1) pani stomatolog kowalewska jest super fachowcem w swoim zawodzie zrobiła mi... zadowolony klient Usuwanie kamienia na NFZ (1) Bardzo mila mloda pani stomatolog podeszla bardzo profesjonalnie do zadania.... ALICJA stomatolodzy ok (2) Co do samego leczenia nie mam uwag, moja dentystka leczy bardzo dobrze... dr g Jestem bardzo zadowolona. (1) Jestem bardzo zadowolona. Moja pani stomatolog to wspaniała kobieta, dobry... Ania Anka Dentus Plus na szóstkę z koroną! :) (1) świetna i wykwalifikowana obsługa. Koniec ze stereotypem dentysta-sadysta! zdrowy uśmiech