Indywidualna Praktyka Lekarska

Stomatolodzy

Wejherowo, Elizy Orzeszkowej 22

Ja - opinia (1) Polecam wszystkim, a szczegolnie tym, ktorzy maja zle wspomnienia czy traume... Ja Daria - opinia (1) Super Pani stomatolog z powołania.Przyjęła syna w nocy z bólem zęba ,pomimo... Daria Leczenie zębów u 5 letniego dziecka (3) Odbyte 3 wizyty, ząbki u dziecka wyleczone oprócz 1-go, mam sporo zastrzeżeń.... Emila
profesjonalizm w każdym calu (1) Jestem osobą, która od wczesnych lat ma do czynienia ze stomatologami... Magdalena Pelowska Polecam (1) Specjalista godny polecenia . Miła obsługa, profesjonalnie wykonane usługi,... Jarosław Wysiecki Przede wszystkim pacjent (1) dokładna i skrupulatna. Namiary dostałam z polecenia i teraz sama polecam... Agnieszka Gudowska Pozytywnie. (1) Dojeżdżam ponad 100km na wizyty i jestem bardzo zadowolona. Fachowość,... Żaneta S Bardzo dobry lekarz (1) Pani doktor Maria Kamieniak-Cichowska to dobry dentysta i dobry człowiek.... Joanna Rewelacja (1) Super dentystka. Bardzo kompetentna, konkretna i do tego bardzo miła. Zawsze... Bartek Chciałabym takiego dentystę przez całe życie (1) Chodzę do pani doktor od 14 lat, w tej chwili dojeżdżam 40 km, bo nie... Ewa Polecam (1) Leczymy się u pani doktor całą rodziną:-) Mąż gdy chodził do przypadkowych... JD Wizyta prywatna (1) Na wejściu gabinet ładnie wyposażony, przytulnie, wydaje się, że trafiliśmy w... Monika Polecam (1) W tym roku postanowiłam zadbać o siebie, jedną z dróg jest sprawdzenie stanu... Alicja POLECAM! (1) Świetnie diagnozuje, działą bezboleśnie. Solidna firma. Do tego bardzo... Agnieszka Solidna, delikatna, zaangażowana i dokładna. (1) Polecam Panią Doktor. Niezwykle ciepła i solidna, empatyczna. Doskonały... Anna Godny polecenia zakład i personel:) (1) Dzięki pani doktor Marii Kamieniak-Cichowskiej zaufałam,że można leczyć zęby... Brygida Baran polecam (1) W pracy tej Pani szczególnie doceniam delikatność przy postępowaniu z... Agnieszka Gabinet warty polecenia (1) Bardzo dobra i miła obsługa. Ceny OK. Polecam. Sebastian Super dentystka! (1) Od trzech lat powierzam swoje zęby (zabiegi, kontrole) pani doktor i jestem w... Paweł Bardzo solidna stomatolożka (1) Od lat korzystam z usług dr Kamieniak. Jest osobą niezwykle kompetentną, a... Aleksandra Bojarska-Meier