Moja ulubiona Pani Doktor! (1) Korzystałam z pomocy Pani Ani kilka lat temu, gdy miałam problem z... Natalia Z Agnieszka Podjacka - opinia (1) Polecam Panią A. Omernik, przylatuje aż z Włoch aby oddać sie w ręce Pani Dr.... Agnieszka Podjacka wreszcie uszczesliowna :))))) (1) skusiłam się w końcu na powiększenie ust a ze wszystkie zabiegi które... Magda Miszko
Karolina B. - opinia (1) Bardzo dobry lekarz ze świetnym podejściem do pracy. Pełen profesjonalizm,... Karolina B. wspanialy specjalista! (1) Jak najbardziej polecam Pania doktor Omernik! Wspanialy... Magda bardzo dobry lekarz! :) Gorąco polecam! :) (1) Pierwszy lekarz, który diagnozę postawił pewnie i od razu.Od 2 lat zmagałam... IzabelaBolszewo Zadowolona (1) Wielokrotnie rozwiazywałam swoje problemy dermatologiczne u Pani Doktór jak... 40stka TCA- gorąco polecam ten gabinet (1) Do Pani Dr zapisuję się na peelingi już od dwóch lat. Jest to jeden z moich... Milena Polecam :) (1) Panią Annę Omernik polecam bez wątpliwości, pozbawiła mnie dręczącego przez... Anna L- P Hanna Lukowicz - opinia (1) Bardzo polecam! Hanna Lukowicz br - opinia (1) Polecam Panią doktor za jej fachowość, celowość w ocenie schorzenia i... br PROFESJONALNE PODEJSCIE (1) Pani dermatolog nieastapiona! :) profesjonalne podejscie do mojego problemu z... Magdalena Narkiewicz Fachowa pomoc (1) Jestem po zabiegach estetycznych i widzę znaczną poprawę. Do Pani doktor... Maja U. Dr Omernik deramatolog Gdynia rzetelna porada!!!! (1) Otrzymałam profesjonalną pomoc dermatologiczną dla mojej rocznej córki. Bez... Maja Polecam laseroterapię ! (1) Ja u Pani dr usuwam sobie widoczne, poszerzone naczynka w skórze twarzy, gdyż... Gośka pelen profesjonalizm (2) pani Doktor Omernik przemila delikatna osoba,w pelni zaangazowana w swoja... Marysia :) (1) Od sierpnia leczyłam się u pewnego dermatologa,który niestety błędnie... szuman joanna Dr godna polecania (1) U pani doktor poddałam sie wypelnieniu bruzd nosowo-wargowych oraz... Małgorzata Bardzo dobry specjalista (1) Do Pani Doktor jest naprawdę świetnym specjalistą. Nie tylko postawiła trafną... Joanna P. dobry specjalista (1) Pani dr Omernik jest doświadczonym lekarzem . Trafnie dobrała zabiegi do... Ania L