Zadowolona pacjentka (1) Do Pani doktor trafiłam dzięki opiniom w internecie i muszę przyznać, że są... Justyna fachowa obsluga (1) rzeczowa, konkretna Pani dokor trafna diagnoza, leczenie przynoszace... Adam Reszczynski w końcu efekt :) (1) Z tradzikeim walczylam kilka lat .bylam u kilku polecanych dermatologow... Magda N.
\"Wypiękniała Pacjentka\" (1) Bardzo dziękuję Pani Doktor za trafna diagnozę i skuteczne leczenie. Pani... Kaśka polecam :) (1) Zdecydowanie polecam na polu dermatologii estetycznej - sama korzystałam z... Justyna S. Szczęśliwa (1) Witam.Właśnie jestem po drugiej wizycie - zamykania naczyń na udach ,... monika Lidia Masztak - opinia (1) Pani Doktor jest mistrzem w swojej dziedzinie i wspaniałym człowiekiem.Szybko... Lidia Masztak Pani doktor jest niezła ! (2) Rozpoznała moją chorobę w mig, potwiedziłem to jeszcze w Warszawie u... Brodacz z przy...cą, pamięta mni Skuteczna i konkretna. (1) Długo szukałam właściwego miejsca na usunięcie zmian naczynkowych na twarzy,... Barcik E A. Wielechowska - opinia (2) Do gabinetu dr Omernik trafilam z polecenia mojej mamy i musze powiedziec, ze... A. Wielechowska bardzo zadowolona pacjentka (1) Z całą odpowiedzialnością uważam, że Pani dr A.Omernik jest godnym zaufania,... Katarzyna Chorab Alicja - opinia (1) Miła i delikatna Pani Doktor.Problem łysienia plackowatego trwający niemalże... Alicja Super lekarz (1) Bardzo miłe podejście do pacjenta i jego problemu.Fachowość widoczna gołym... Krzysiek zadowolona pacjentka (1) U pani dr byłam kilka razy z problemami skórnymi. I muszę przyznac że za... Hranolka szczerze polecam... (1) pani doktor to znakomity specjalista,przemiła osoba;wieloletnią dolegliwość... Agnieszka Nigdy wiecej!! (1) Tragedia. W ciagu 15minut zalatwila mnie, siostre i mojego chlopaka.... Niezadowolona pacjentka botox (1) Bardzo sympatyczne , fachowe i profesjonalne podejscie do pacjenta.... Hanna Danuta - opinia (1) Zwróciłam się do pani doktor z dużą blizną po operacji łokcia. Pani doktor... Danuta Nie ma lepszej pani doktor! (1) P. doktor jest przemiłą i przesympatyczną osobą potrafiącą skutecznie... Michał Pienschke