Dermatolog NFZ wrzeszcz

Możecie polecić dobrego dermatologa we Wrzeszczu lub okolicach na NFZ, tułam się już od 2 lat po różnych i żaden nie może sobie poradzić z moim problem, nie robią badań tylko wciąż co innego przepisują co nic nie daje a portfel już pusty. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dermatolog NFZ wrzeszcz

Dzisiaj idę do przychodni na Wajdeloty, więc później zdam Ci relację z wizyty. Byłam tam raz jakieś 2-3 lata temu. Pani doktor sama w sobie raczej nieprzyjemna (wówczas), jakby niedostępna, ale od razu zdiagnozowała chorobę, której przez rok inna moja dermatolog nie potrafiła zdiagnozować, więc byłam zadowolona. Zobaczymy jak będzie dzisiaj.

Ogólnie rejestrowałam się wczoraj telefonicznie i akurat ktoś zrezygnował, więc zostałam umówiona na jego miejsce na dziś. Wczoraj obdzwoniłam pół Trójmiasta - wszędzie strasznie długie terminy (na NFZ), albo wprost mówią, że prywatnie od zaraz (średnia cena 120zł/wizyta).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem już po wizycie. Byłam u dr Ewy Zarazińskiej. Nie jestem pewna, ale to chyba ta sama dr u której byłam kiedyś.

Z wizyty jestem zadowolona. Dr od razu pstawiła diagnozę, powiedziała jak to leczyć, dbać o ciało itd. Przypisała leki (stosunkowo niedrogie). Mam nadzieję, że diagnoza jest trafna i choroba szybko minie. A sama doktor bardzo miła :)

tu link do strony przychodni

http://www.uroderm-nzoz.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tu link do strony przychodni

http://www.uroderm-nzoz.pl

Dr. Zarazińska przyjmuje też w Kolejowym i jest polecanym dermatologiem. A przedtem przyjmowała na ul.Długiej
I w kolejowym czeka się max 2tygodnie na wizytę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

dokładnie ja w kolejowym czekałam na wiazytę dwa tygodnie, doktor Zarazińska ok, skrupulatna, powiedziałam że mam to i to, przyjmowałam takie i takie leki, powiedziała że ona nic wiecej w przychodni nie poradzi dała skierowanie do akademii na oddział alergologii i dermatologii tam porobili wycinki, wymazy i pierwszy raz od prawie dwóch lat mam wygojoną ranę na ręku
w akademii dr Wilkowska też bardzo ok, niestety prawdopodobnie tylko prywatnie na Jasieniu koszt 80 zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzięki za odpowiedz.

Dr.Czubek jeszcze polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

leki robione (14 odpowiedzi)

Dermatolog dał mi receptę na maść robiona ale nigdzie nie mogę kupić, które apteki w Gdyni...

Dobry ortodonta (32 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Gdzie USG piersi w cywilizowanych warunkach? (41 odpowiedzi)

Chodzi mi o taki gabinet, gdzie lekarz będzie wyrozumiały dla pacjentki, która się wstydzi....