K.R - ocena (1) Polecam Szybko, sprawnie, konkretnie. K.R Marlena Jendrzejczyk - ocena (1) Bardzo konkretny i miły właściciel. Czysto i przyjemnie w warsztacie. Marlena Jendrzejczyk Fado - ocena (1) Od paru lat serwisuje każde swoje auto też z polecenia i polecam innym.... Fado
XDemon - ocena (1) Bardzo rzetelnie wykonana usluga, dzis ciezko o dobrych mechanikow. Wyglada... XDemon Alina - ocena (1) Bardzo profesjonalna i szybka obsługa .polecam Alina Agnieszka - ocena (1) Bardzo fajna miła obsługa otwarta na klienta , chętnie tam wrócę ponownie Agnieszka Paweł - ocena (1) Szybko i profesjonalnie Paweł Monika - ocena (1) Kupiłam nowe felgi i potrzebowałam założyć na nie opony letnie, przy okazji... Monika Gucio - ocena (1) Koła wymienione tak jak się należy. Atmosfera super. I widać po warsztacie i... Gucio Staszek - ocena (1) Wspaniała obsługa,fajna atmosfera i normalne podejście do klienta i opon, kół... Staszek Kamila - ocena (1) Jak zawsze wymieniam opony sezonowo, profesjonalizm, atmosfera na 6 Kamila Piotr Pakieser - ocena (1) Zdecydowanie najlepszy warsztat samochodowy w którym byłem, profesjonalna i... Piotr Pakieser Staszek - ocena (1) Szybko fachowo i za rozsądne pieniądze:) Staszek Szymon S - ocena (1) Ludzie znają się w tym serwisie na rzeczy wiedzą dokładnie jak coś wykonać... Szymon S Szymon M - ocena (1) Bardzo mili ludzie, szybka i wykonana dobra robota. Polecam serdecznie Damond... Szymon M Wiktoria - ocena (1) Ostatnio miałam okazję odwiedzić Daimond Auto Serwis w Rumi i jestem... Wiktoria Róża - ocena (1) Profesjonaliści w 100 %,Panowie mechanicy 1 klasa. Polecam z czystym sercem.... Róża Andzia - ocena (1) Panowie z biura 1 klasa , porozmawiają, doradza , kulturalni. Wszystko na... Andzia Diamond Auto serwis - ocena (1) Perfekcja w 100% Diamond Auto serwis Chuda - ocena (1) Najwierniejsza fanka Diamond Auto Serwis. Zero zastrzeżeń . Chuda