Dieta proteinowa - Pierre Dukan

ZACZYNAAAAAM!

:D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dieta proteinowa - Pierre Dukan

Mam jeszcze pytanie, jaki system wybrałyście, bo ja 1/1

Cześć dziewczyny! Ja jestem na tej diecie od ostatniego lutego i na poczatku ładnie waga schodziła, przez 10 dni ubyło mi ponad 4 kg. Ale teraz przez następne 9 dni waga stoi. Jest to bardzo demotywujące i wkurzające. Czy którejś z was tez waga stanęła? Na jak długo?

a czy w ogole ktoras z was miala problemy z wątroba na tej diecie?

To super!:)
na pewno cos zauwazy.
a co do dzinsow to ja mam tez takie w szafie kupilam za ciasnawe i wiele razy mowilam sobie ze musze do nich zgubic kg. jednak to byly tylko slowa a tym razem zamierzam zamienic je w czyny:D

ania1988 powiem Ci,że widze po bluzkach,że brzuch mam zdecydowanie mniejszy nie jest już takim wystającym flakiem arbuza,a po 2 ciążach to on nie wygląda za ciekawie,a jeszcze jak wczoraj Pani w salonie jak mi ścisnela gorset od sukni to juz wogóle dziób mi się uśmiechnął.Staram się wchodzić na wagę raz w tygodniu,żeby nie popaść w codzienną obsesję :)
Dzisiaj mój mąż wraca po 4 dniach nieobecności to może coś zauważy ciekawa jestem :)
No i jeszcze jedna mobilizacja,bo jakoś pół roku temu kupiłam dżinsy za małe i mam zamiar sie w nie wcisnąć latem :D Wariatka co :D

carola....

to Ty dzialasz na siebie psychologicznie:D hehe

no ja bez ziemniakow moge zyc ale nie ukrywam ze uwielbiam warzywa i juz nie moge sie ich doczekac. a nie łamie sie na tej diecie-dukan pisze ze sa duze spadki podczas pierwszych 3 dni a ja zaczelam trzeci i od wczoraj mi waga pokaala nawet 200g wiecej-jakas zalamka ://

ale ja strasznie duzo pije nie wiem cyz nie przekraczam 3.5litra wody (wliczajac w to ziolowe i "owocowe" herbaty)

eh, eh ALE MUSZE WAM POWIEDZIEC ZE NAJLEPIEJ JEST SIE MIERZYĆ,A NIE WAZYC. ja zmierzylam soie obwod uda,brzucha,pasa,ramienia itd.... kiedys po tej diecie ubylo mi w pasie 6 cm:D:D:D:D

no i do tego mam problemy hormonalne wiec nie mam za kolorowo:((

Ja włąsnie też mam problem z obiadami,bo śniadania i kolacje bez problemu,jednak tak jak pisze ania mięsko bez ziemniaczków surówki to tak słabo,no ale cuż czego się nie zrobi dla piękna.Jeżeli chodzi o dni proteinowe to jakoś nie mam z tym problemu,jedząc te same twarożki serki,myślę tylko o sobie w sukni w normalnym rozmiarze :)Zwłaszcza po dniu wczorajszym,gdzie znalazam chyba ta jedyną :)

ja też na diecie od 1 marca i -5kg

ja dzis koncze drugi dzien-waze sie codziennie rano,dzis mialam spadek -800gram. mysle ze calkiem niezle.a moj narzeczony 1.5 kg!!! alez mu zazdroszcze:))

a jak sobie radzicie na samych proteinach?? ciezko mi zjesc kawalek miesa bez surowki- uwielbiam je i nie moge sie doczekać az u mnie wejdą. moze macie jakies ciekawe stronki z ktorych korzystacie(chodzi mi o przepisy)

pozdrawiam i wierze ze kazdej uda sie dojsc do wymarzonego celu:)

hej hej:)
tez jestem na tej diecie dokladnie od 1.03 i do dzis mam -4 kg:)

ania 1988 moja I faza trwała 5 dni,tyle mi wyszło po teście Dukana,a teraz na II fazie idę systemem 5/5 :) Bardzo mi zależy żeby ładnie zrzucić te niesforne kilogramy,zwłaszcza po dzisiejszym dniu mierzenia sukni,mobilizację mam jeszcze większą :)

woow!! piekny wynik tez bym tak chciala...ale wątpię w aż tak piekny reultat...a ilez trwala twoja pierwsza faza? moja bedzie trwać 5 dni a pozniej rytm 1/1

dziewczyny musze sie pochwalić!! po pierwszej fazie zleciało mi 4kg szok w trampkach :D micha mi sie ucieszyła :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ps.powtorzyl mi sie post bo coś mi nie zalapalo i myslalam że go nie wyslalam LOL

poza tym byłam na tej diecie rok temu i zrzuciłam 5kg

dzis do niej powracam (przedślubnie) no i mam nadzieje uzyskac dobre rezultaty,ta dieta odpowiada mi gdyz bardzo lubie produkty nabiałowe. a przepisow w necie jest tyle ze naprawde niewielu smakolykow trzeba sie wyrzekać oto z*******Y link

BIERZCIE I GOTUJCIE:))

http://dukan.blox.pl/html

poza tym dolączam się gdyz bylam na tej diecie w zeszlym roku i schudlam 5kg :)
fajnie ze jest jakis swiezy wątek

pozdrowienia dla dukających !
dzis moj 1szy dzień

w ksiazce dukan opisuje jak radzic sobie podczas ciazy

Witam! Ja zaczęłam tę dietę 12 dni temu.
6 dni trwała faza I , na której schudłam 2,5 kg, a od 6 dni jestem na fazie II ( -1,5 kg). Wydaje mi sie ze mam całkiem dobry wynik. Głodna nie jestem, tylko te jogurty nturalne juz mi nie smkują, ale najłatwiej jest je wziąć do pracy. Czy któraś z was wie jak wybrnąć z tej diety, gdyby przypadkiem okazało się ze jest sie w ciąży?

ja też poproszę linka do strony z trenerem :)
agnieshka203@o2.pl

Dzięki!

dzieki :)

Inne tematy z forum

Gdzie kupie stanik sportowy 70G? (20 odpowiedzi)

W Tchibo nie maja. Nie chce wydawac wiecej niz 60 zl wiec Shock Abs. odpada. Na necie jest sporo...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (133 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Wycieczka w przedszkolu (43 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...