Dj Gucio prosze o opinie.

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń Opinie i oceny
jjak wyżej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Dj Gucio prosze o opinie.

podbijam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam,

miałem okazję rozbić zdjęcia we wrześniu gdzie grał DJ Gucio i tak jak nie przepadam za DJ-ami tak wtedy mi się podobało.

No ale ja się nie bawiłem więc też jest to opinia z innej perspektywy.

Pozdrawiam
Mariusz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam . Ja byłem juz na dwóch weselach jako fotograf gdzie grał Gucio . i jak wyżej zazwyczaj nie jestem za DJ ale On jest inny to Wodzirej On rozkręca impre . Polecam

ja byłam na dwóch weselach na których grał dj gucio isama będę miała go na swoim weselu w maju 2010r. jest rewelacyjny.

grał na naszym weselu i ostatnio na weselu koleżanki. Zero zastrzeżeń, potrafi rozruszać towarzystwo i jego rola nie ogranicza się jedynie do puszczania muzyki, zatem polecam w 100%.

Dj Gucio grał u nas na weselu, szczerze polecam !!

czy ma ktos namiary na dj gucio?? moze maila??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

strona internetowa: http://andrzej-slusarczyk.pl/
tel. 0602 78 36 26
email: djgucio3@wp.pl

pozdrawiam

tel. 602 783 626
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

bardzo serdecznie polecam !! świetny jest :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

REWELACJA!!!
My zaprosiliśmy do współpracy DJ`a Gucia na poprawiny (8 maja 2011). Jest niesamowity-puszcza muzykę adekwatną do towarzystwa, a do tego rozkręca imprezę konkursami, dedykacjami i różnego rodzaju zabawami.
Z czystym sercem polecamy i już zazdrościmy zabawy tym osobom-gdzie będzie grał DJ Gucio.

Dziękujemy
Agnieszka i Piotr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dj Gucio grał na weselu siostry mojego przyszłego i mi się bardzo podobało, gościom również. Było miło, kulturalnie i wesoło. Potrafi odpowiednio dobrać muzykę. Na naszym weselu również będzie Dj Gucio :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Szczerze polecam co juz opisalem w tym watku:
http://forum.trojmiasto.pl/dj-Gucio-t52377,1,11.html

Pozdrawiam,

Michał Żywna

mzywna@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

witam miałem okazje współpracować na jednym weselu z Guciem i co udało się zaobserwować: pełen profesjonalizm, ludzie swietnie sie bawili. nikt się nie nudził nikt nie siedział przy stołach! Super polecam!
Współpraca Moja(kierownik obslugi) a Dj Gucia znakomita!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

a mnie DJ Gucio wkurzył ...

Dzwoniłem do niego raz ... to był w sklepie i nie miał swojego terminarza i prosił, żebym zadzwonił o 21 ... pomyślałem OK. Dzwonie o 21 i znowu jest gdzieś indziej i nie ma ze sobą terminarza ...

Powiedział przez telefon, że jak wróci to oddzwoni do mnie i ustalimy szczegóły. Nie oddzwonił. Jak dla mnie mało profesjonalne podejście do klienta i mało wiarygodny człowiek.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie zgadzam sie z poprzednia opinia!!!
kazdy z nas oprocz wykonywanej pracy ma mnostwo innych zajec pochlaniajacych nasz czas - badzmy bardziej wyrozumiali dla innych, my tez nie zawsze mozemy rozmawiac, gdy ktos dzwoni...

jesli chodzi o Pana Andrzeja, to z czystym sumieniem moge go polecic na 100%!!! w niczym nie brakuje mu do innych dj'ow polecanych na forum. jest wesoly, zabawny, swietnie przygotowany i rewelacyjnie wspolpracuje z goscmi!!!

gral u nas na wesleu 30 kwietnia tego roku, a rok wczesniej na weselu u mojej siostry - a kazda z imprez byla inna, wyjatkowa i niezapomniana przez nas i nasze rodziny, ktore do tej pory chodza i spiewaja piosenki z konkursow... :)

POLECAM !!! POLECAM!!! POLECAM!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Różnie to bywa...nieraz warto się uzbroić w cierpliwość, bo warto. Może akurat ma zabiegany czas, pomiędzy imprezami.

poza tym, że jset DJ to ma jeszcze inne zajęcia... więc jest zapracowany
nooo i oblegany przez Młode Pary.
My chcieliśmy go na nasze wesele, ale w październiku 2010 nie miał juz zarezerwowany nasz termin (we wrzesniu 2011r).
Ale będzie u nas na poprawinach i bardzo mnie to cieszy:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Po prostu jest rozchwytywany, ja też miałam mały problem z kontaktem ale warto było się do niego dobijać, Jest rewelacyjny !!!!

czesc gral u kogoś dj Gucio? w tym roku lub zeszłym? prosze o nowe opinie,dzięki

A mi się wydaje że on ma problemy alkoholowe. To częsta przypadłość u muzykantów weselnych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mała mi a mi się wydaje ze to Ty masz problem ale z głową.Jak możesz pisać takie bzdury!nie znasz człowieka i piszesz.Może jesteś z branży i zazdrościsz wielu zleceń.Znam Gucia osobiście ponad 25 lat! i jeszcze nie widziałem pijanego!Więc wsadź sobie swoją opinie w cztery litery.......
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hej,
U mnie na weselu nie wypił ani kieliszka. Nawet na poprawiny przyjechał samochodem :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam,

U mnie grał w ostatnią sobotę/niedzielę. Szczerze polecam!
Zabawa była przednia, goście mega zadowoleni. Do samego końca wesela goście i młodzi na parkiecie.
Gorąco polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dj Gucio grał u nas na weselu 26 lipca 2014 r. w Oberży Pod Lipami w Łęgowie. Wszyscy bawili się fantastycznie. Muzyka była super, oczepiny bardzo fajnie przeprowadzone. Jesteśmy bardzo zadowoleni i gorąco polecamy innym. Gorące pozdrowienia od świadkowej dla DJ :)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...