Dlaczego

Dlaczego ludzie są tacy że wszystkim się interesują jak żyjesz jak pracujesz itp są tacy że potrafią w twoje prywatne życie wtargnąć nielubie takich ludzi bo wszystkim sie interesują poprostu tacy ludzie są bezczelni itp czuje wielki niesmak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dlaczego

o cholibka, ale ekspresja... a konkretniej? o co chodzi?

ja nic nie wiem. ja pojechałem samochodem. a wrocilem taksówką. w dodatku nie zlożyłem wniosku o urlop i musze isc dzisiaj do pracy

Chodzi oto że ludzie wtykają nosa w nie swoje sprawy i wszystkim sie interesują potrafią zapytać właściwie o wszystko.A ja nielubie jak ktoś sie wtrąca tam gdzie nie trzeba i pyta i jeszcze mi mówi jak mam żyć itp!Ludzie czasami zadają głupie pytania wręcz nie na miejscu to wszystko mnie wnerwia.

a po co samochodem? hihi...przecież od razu było wiadomo!

niby racja. ale to było dzień po sylwestrze, kiedy to nieco się...strułem. i podjąłem solenne postanowienie, że na poprawinach będę tylko i wyłącznie uzupełniał niedobory potasu przy pomocy soku pomidorowego. a owszem, uzupełniałem - dwa i pół kartonu poszło. a przy okazji odkryłem genialną metodę przeplatania szklanek tegoż soku pięćdziesiątkami gorzkiej żołądkowej. w zdumiewająco przyzwoitym stanie obudziłem się rano i po drodze do pracy wysiadłem z kolejki... odebrać samochód, co być może nie było jeszcze w pełni legalne.

Jezuuuuuuuuu, gorzka zoladkowa z sokiem pomidorowym! Pfle...
co za paskudztwo, nawet jesli tylko przeplatane ;P

to się robi tak, że sok jest daniem głównym. sączy się go cały wieczór z dużą ilością pieprzu i z solą. a raz na jakiś czas wszyscy piją kolejkę. czegokolowiek. gorzka akurat była wygodna bo wchodzi dobrze na ciepło. ale jak się skończyła to zastąpił ją krupnik. i nie chodzi tu o kompozycję smakową ale o to, że sok ma jakieś właściwości, których efekt graniczy z cudem ekumenicznym. nie przypuszczałem, że po hucznym sylwestrze zapitym poprawinami można obudzić się tak wypoczętym i pełnym entuzjazmu do pracy. sprawdzę to jeszcze kiedyś, ale na razie mam dosyć grzania co najmniej na tydzień. knajpiana jesień minęła, zaczęła się śnieżnobiało-skrząca się zima i trzeźwy jak świnia jadę na narty

piec w leśnym domku został włączony. można jechać z powrotem. a jutro najlepszy wynalazek od czasów koła, czyli urlop na telefon. pomiędzy kołem a urlopem na telefon dobrym wynalazkiem był oczywiście telefon, bo jak bez niego bym ten urlop załatwił. myślę, że dobrze zrobić sobie czasem spontaniczny prezent i nie iść do pracy w poniedziałek.

http://pl.youtube.com/watch?v=zdA-2oXzk10&feature=PlayList&p=92DB1A375BB6B45D&playnext=1&index=14

Jej, jak ja nie lubię poniedziałków! Koszmarrrrr....
Ale miałam już tak dużo wolnego że prawie zapomniałam co znaczy praca;) Teraz będzie ciężko przestawic cię do wczesnego wstawania i ustalonego porządku dnia. Aby tylko zaczac... przetrwac poniedziałek... sztuka przetrwania...brr...

Inne tematy z forum

Muzyka lekka, łatwa i przyjemna czy... ? (13 odpowiedzi)

https://www.youtube.com/watch?v=l6djoOEjwNY Zaglądam, z ciekawości na Festiwal Opolski...

Muza musi grać. (2541 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Mowa nienawiści ustawa - zagrożenie dla wolności słowa? (7 odpowiedzi)

Hej, Rząd podejmuje działania mające na celu wprowadzenie mowa nienawiści ustawa, która ma...