Do bezmózga ze złotego Saaba!

Temat dostępny też na forum: Koleczkowo
Miałam dziś bardzo wątpliwą przyjemność napotkania na swojej drodze wyjątkowego a może i nie( bo jest ich więcej) bezmózga w rozklekotanym złotym Saabie. Jadąc z debilną prędkością ul. Łanową, tym odcinkiem z płyt jumbo w stronę Wiczlina o mało nie doszło do czołówki kiedy wyskoczył zza zakrętu. To, że będziemy mieli w miarę ludzki dojazd do Wiczlina to sukces ale niektórzy powinni częściej używać mózgu zamiast pedału gazu.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Do bezmózga ze złotego Saaba!

Nie wszyscy go mają.
Z Wrzosowej wypadają nieraz stówą, albo i więcej, a płyt nie ma.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Głupich nie brakuje! Dokładnie wczoraj miał miejsce wypadek na krzyżowce (Pawła Hebla). Idiota jadąc z dużą prędkością nie ustąpił pierwszeństwa i doszło do Groznego wypadku,skończyło się na nie grożnych potłuczeniach poszkodowanego.A sprawca uciekł.kiedy ludzie zrozumia ze nie SA sami na świecie i każda decyzja prowadzi do reakcji!?

Na koniec powiem tylko WTF???
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

ten osobnik wczesniej okradł dom dlatego pewnie tak zapier***ł . a ja chcialbym pozdrowić kobietę z nowego forda ( dużego ) może galaxy co urwała mi lusterko bo gadała przez telefon na tych płytach . teraz żałuję że czołowo się we mnie nie wpieprzyła
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

zaopatrzcie się w rejestratory, nawet takie za kilkadziesiąt zł wystarczą
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

debili rozmawiających podczas jazdy z komórką w łapie jest, niestety mnóstwo. Jak do nich przemówić, że mają ograniczoną sprawność w prowadzeniu samochodu 1 ręką, że zagrażają innym, że w końcu prawo tego zakazuje.
Na łuku z ograniczeniem prędkości do 30 km ( ul. Łanowa) też gerojów jest multum.
I co z tymi idiotami zrobić? Czy zawsze musimy przewidywać, że spotykamy się z idiotą(idiotką)?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na spotkaniu wiejskim bylo 2 policjantow i mowili, ze mozna zglaszac m.in. takei sytuacje poprzez strone internetowa (zakladka zamow patrol czy cos takiego). Policja po tkaim zgloszeniu ma patrolowac przez 2 tygodnie (slowa owego policjanta) wskazane przez internaute miejsce. Jakos niezbyt w to wierze, ale sprobowac warto...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Juz widze jak police szemud tak robi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja chodzę na spacery z moim synkiem właśnie tymi wiejskimi dróżkami i jak widzę że jedzie jakiś debil co nas zaraz zakurzy to specjalnie wyjeżdżam na na środek drogi :) i przynajmniej nie jesteśmy brudni :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 12

To jestes prawie jak ten ćwok z saaba. Narażasz dziecko i siebie.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6

Kolejny debil w białym kangu z relingami na dachu dał popis przed wjazdem do SPORTISU. Najpierw na ręcznym przy pełnym gwizdku brał zakręt i w palnik do bramy Dla ciekawych i zainteresowanych mam nagranie z rejestratora, podam link do filmu. Może właściciel SPORTISU udzieli pogawendki na temat bezpieczeństwa na drogach kierowcy wymienionego auta, łatwo zlokalizować
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo proszę nie piszczie na stronie koleczkowa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

A to dlaczego? Czyżby Koleczkowianie nie korzystali z ul.Majora z Bojana i jej przedłużenia Łanowej? Główny wpis właśnie tej drogi dotyczył.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do pani która zasuwa Peugeotem (czarnym) po Na Dambniku może wolniej. Na asfalcie można przycisnąć a nie po drodze piaskowej.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli widzicie taki wariatów, a jedziecie samochodem to zjedźcie na środek drogi, oczywiście znacznie wcześniej i zmuście ich do zwolnienia. To działa.
Piesi i nasze okna mają prawo żyć bez kurzu.

Ja próbowałem, ale niestety to nie pomogło. Pani w swoim suviku dalej siedziała mi na tyłku i próbowała wyprzedzić z każdej strony. W końcu przyspieszyłem i zahamowałem na środku drogi. Wyskoczyłem z samoch odu, bo chciałem zapytać, czy przypadkiem Pani się lekko nie zapomniała, ale niestety udało się Jej mnie ominąć. Codziennie widzę ten samochód po kilka razy i widzę, że Pani chyba nie przemyślała tamtej sytuacji. Dalej pruje jak szalona nie widząc w lusterkach, że zostawia za sobą tumany kurzu...Najważniejsze, że dojedzie do domu 3 minuty szybciej...

dawaj markę i kolor tego suvka. Będzie nas więcej do uspokojenia jej wyczynów.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzwoń na Policję. W zeszłym roku robili akcję na naszych drogach, po części pewnie po moich namiętnych telefonach. W jeden dzień suszarką zarobią na swoje pensje jak przyłapią kilku co z Wrzosowej wypadają mając 120 na liczniku.
Wypowiadamy wojnę
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ben, podaj nr telefonu. Wezwę policję do niejednej idiotki, co to bez komórki i gadce podczas jazdy o d. marynie nie może żyć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

997 lub 112
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rav4 na numerach DW...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Apeluję również do tych, którzy nie wiedzą, że nie parkuje się samochodu przy wjeździe na drogę z ulicy!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

a kolor tej Ravki? Osobiście ją przećwiczę . A czyms wiekszym jezdze i nie traktuje tej drogi jako okazji do zapylania (doslownie i w przenosni) Nie mieszkam przy Majora ale jak jadę to szczerze żal mi ludzi, ktorzy zamiast spokojnie siedziec przed swoimi domami to deneruja sie na widok i dzwiek pedzacych debili.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

ben czy to ty jesteś tym artystą, gitarzystą z koleczkowa? jesli tak - mam interes
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Grzybiarze-klatwa ignorancji (11 odpowiedzi)

Moje cztery spotkania z grzybiarzami na prywatnej posesji i ciekawe scenariusze. - Pani na...

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...

Ujadające psy przy Mewie (3 odpowiedzi)

Cześć, właścicielu psa/psów z okolic rozlewiska... Czy z Twoim psem jest wszystko dobrze?...