Świetne miejsce na nietypową kawę i pyszne ciasta (1) Pyszna kawa, szczególnie ta smakowa, a ciasta niebo w gębie. Ponadto... Paweł Nie polecam (1) Skuszona dobrymi opiniami wybrałam się licząc na pyszną kawę i ciasto.... Mika Polecam (1) Obsługa świetna. Człowiek czuje się wyczekiwanym gościem. Porcje duże, ceny... :)
Dobra kawa to nie wszystko (1) Przyjemny, kameralny klimat a obsługa sprawia ze czujemy sie zawsze mile... Joanna A mnie się nie podoba (1) Nazwa lokalu zobowiązuje a kawa jest zwyczajnie przeciętna. Do tego brakuje w... Lazar bardzo sympatyczna kawiarenka, dla mnie na "6" (1) trafiłam do kawiarenki przypadkiem, spodobał mi się wystrój może trochę... zitta Najlepsza w mieście kawiarnia (1) Najlepsza kawa i ciacha polecam Maciej Braki w ofercie (1) W centrum Gdańska trudno znaleźć kawiarnię, oferującą kawę z mlekiem... Katarzyna Dobra (tylko) kawa (1) Byłem w tej kawiarni kilka razy. Nie dlatego, że coś mi bardzo smakowało i... Robert Kameralne i (1) Odkryte przeze mnie miejsce dopito kilka dni temu. Byłam na spacerze z... Ela Przesadnie dużo koloró, wszystko prosto z Ikei, trąci taniością (1) ... Lechu było Super (1) Hej Kawiarnie odwiedzilem przypadkiem będąc na spacerze po stamieście,scie... Adam