Dobra sprawdzona wróżka, ktoś może polecić?

Czy ktoś mógł by mi polecić dobrą wsprawdzoną wróżkę?

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Dobra sprawdzona wróżka, ktoś może polecić?

- będziesz w Rzymie!!! widzę to!!!
- ale ja jestem w Rzymie!!
- no widzisz!!! sprawdziło się!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Często korzystam z rad i wizji mojego przyjaciela - wróżbity Daneo; ma świetną intuicję oraz jak sądzę niesamowity dar przepowiadania przyszłości.
Poleciłam jego usługi koleżankom z pracy i są bardzo zadowolone. Także szczerze go Wam polecam.
Daneo jest z Centrum Gdańska, tel 514733399
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

taka dobra?to po co wogóle jej stronka?poczuła większą kasę taka prawda,jak u niej byłam to wspominała o remoncie mieszkania,hmm z czegos trzeba go zrobić.Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a po co ta irytacja?nie rozumiem,każdy ma prawo wypowiedziec sie o wizycie u wróżki,mamy wolny kraj,a może Ty ulegasz auto-sugestiom tej Pani i idziesz jej drogą? warto zastanowic się nad tym co robimy i nie układac życia tylko pod to co mówi wróżka,ja też opisałam sytuacje kiedy byłam u tej Pani,i co w tym złego?napisałam prawdę ,a może ta prawda tak Cię boli?jesli korzystasz z porad tej Pani to masz prawo ,jeśli wierzysz jej to też masz prawo,ale nie rób z tej Pani męczennicy.Płacimy i wymagamy.Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja nie polecam,byłam jakiś czas temu ,wyszłam bardzo rotrzęsiona,nie spałam całą noc,nagadała mi bzdur że mój facet ma jakąś kobiete która pomaga mu finansowo -a to jestem ja:)haha,że ta niby kobieta spłaci im długi ha ha,długi spłacili przez sprzedaż działki itp.pytałam o innego faceta którego poznałam,stwierdziła że jest on w trakcie kończenie związku i tu widzi mą przyszłość haha,facet jest zajety i nic z tego nie będzie:),zapytała na koniec czy on ożeni się z tą kobietą pierwsza odpowiedz że tak ha ha ,a na koniec już po kilku innych pytaniach żę on nigdy się nie ożeni bo mu mama nie pozwoli haha,no i czas przyszedł zapłaty,więc grzecznie pytam ile płacę?a ta Pani no wszyscy płacą 100 to juz niech tak będzie:),przepraszam nie wierze tej Pani.pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Byłem niedawno u jednej Pani na Żabiance.
Sympatyczna, miła atmosfera.
Rozkładała karty zwykłe i tarota i wahadełko
Nie wiem jak ma na imię, ale polecam
695155052
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

prośba o namiary
Izahough@gazeta.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja zdecydowanie polecam Tenet - jest ezoterykiem nie tylko wróżką. Rozmowa z nią i jej słowa działają jak balsam dla duszy. Znalazłam ją dwa lata temu, kiedy zostałam sama mając 40 lat a mąż ulotnił się...światrunął mi na głowę... i dostałam namiary na Tenet. Ona wlasnie wyjasniła mi co mam robić, czym się zająć, jak zdobyć kolejną miłosc i jak mam dalej żyć. Teraz jestem juz innym człowiekiem, oczywiście jedno spotkanie nie wystarczyło, ale kontaktuję się z nią mailowo. Chciałabym podać Wam jej namiary, gdyż uważam, że to warto. Mojej kolezance pomogła zajść w ciąże, kiedy medycyna powiedziała stop i nie obiecywała kokosów, powiedziała, że zapłaci jak zajdzie w ciaże, bo nie wszystko od niej zalezy. Koleżanka urodziła dwa miesiące temu córeczkę. Dzieki takiej osobie jak Tenet nasze marzenia sie spełniają. Jej mail tenet.tarot@gmail.com. Telefonu niestety nie moge podac, raczej kontaktuje sie mailowo lub spotyka osobiście.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zdecydowanie Pani ze Świętojańskiej! Wielki pozytyw!!! Nie tylko powróży, ale i sensownie doradzi, a do tego w bardzo sympatycznej atmosferze. Pewnie jeszcze ją odwiedzę. Polecam!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Też polecam Świętojańską. Dosyć długo się czeka, bo ma tysiące zajęć, ale warto. Świetna kobieta i niezwykła osobowość. Ja nie mieszkam w Trójmieście, dojeźdżam z daleka, ale mimo wszystko nie zamierzam szukać innej.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

też chyba czas pójść...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

668 694 946 z Gdyni. Ja do niej chodzę i chyba jest ok, ale ona przyjmuje tylko znajomych, bo karty dla niej to hobby. Nie wiem więc, czy przyjmuje kogokolwiek z zewnątrz, ale zadzwonić można.

W centrum Gdyni 668 694 946
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Chyba mówimy o tej samej 668 694 946. Też masz ten kontakt na Swiętojańską w Gdyni?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Dobra sprawdzona wró¿ka, ktoœ mo¿e poleciÌ?

http://www.2humanity.org/ propecia 8) http://www.citiaction.org/ lunesta 26562

Czy mogla bym prosic o namiar tej wrozki z sopotu,z gory dziekuje i pozdrawiam asia

Dzien Dobry Bardzo Prosze o Numer telefonu do Dobrej wrozki,a Najlepiej stacjonarny telefon. moj mail joaber3@wp.pl

Czy ta wróżka przyjmuje w Gdyni na Świętojańskiej?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ta pani przyjnuje w Pruszczu?

LILITH BLACK MOON to oszustka!

Ta cała lilith to zwykła oszustka która naciągnęła na swoje bajki i kłamstwa już sporo ludzi Trzymajcie się od niej z daleka jeżeli nie chcecie stracić swoich pieniędzy Na różnych stronach blogach forach itp. non stop zmienia imiona nazwiska daty swojego urodzenia miejsce zamieszkania maile telefony itp. celem uniknięcia ewentualnej konfrontacji z niezadowolonymi klientami którzy zazwyczaj po jakimś czasie orientują się że zostali najzwyczajniej w świecie przez nią oszukani Czasami podaje się za Ukrainkę Wielokrotnie została też wyrzucona z wielu for za kradzieże cudzych tekstów zaczerpniętych z różnych publikacji książek itd jak i też sianie zamętu kłótnie wyzwiska i oczernianie ludzi zamieszczanie ich zdjęć na stronach internetowych i naśmiewanie się z nich! szantaż i tu uwaga.....próby zwykłego zastraszania!!! (uważajcie na swoje dane osobowe!!!) Do tego po jej ostatniej "akcji " naciągnięcia wielu osób na swe pseudo ezoteryczne oferty po której zrobiła się niemała afera - oczywiście za pieniądze - zmieniła dotychczasowy nick z lilith666_vip na lilith black moon Przez pewien okres zawiesiła swą działalność po tym jak cała sprawa wyszła na jaw że wszystko to była jedna wielka bujda na resorach mająca na celu tylko i wyłącznie kradzież pieniędzy a teraz ponownie znów stara się wznowić swe oszukańcze praktyki....................LILITH BLACK MOON TO OSZUSTKA!!! Ps Jezeli ktos pisze cokolwiek pochwalnego na temat lilith to jest to ona sama!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

jakie konto bankowe wybrać? (147 odpowiedzi)

witam jakie konta bankowe polecacie? gdzie koszty utrzymania nie są duże, bezpłatne przelewy...

bizuteria... (14 odpowiedzi)

http://galeriaetanus.otwarte24.pl/Oferta-sprzedawcy/

Stworzenie sklepu internetowego (6 odpowiedzi)

Witam, jaki polecacie CMS dla sklepu internetowego pod 15 tys. zabawek ? Co polecacie Atomstore...