Dobra sprawdzona wróżka, ktoś może polecić?

Czy ktoś mógł by mi polecić dobrą wsprawdzoną wróżkę?

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Dobra sprawdzona wróżka, ktoś może polecić?

jakie to przykre ze porzucamy zaufanie życiu i zdrowemu rozsądkowi na rzecz WRÓZEK.

i co? co zdarzenie to bedziecie biegac po porade?
a jak zrobicie błąd to zwalamy na wrózke - bo łatwiej

a gdzie uczenie się odpowiedzialności WŁASNYCH decyzji???

w którymś momencie zaczniecie żyć wg tego co wróżka wam powie, według przepowiedni, a nie wg siebie, wg mnie to smutna wizja.

czy naprade jestescie az tak ułomne/ ułomni żeby nei umieć życ na własny rachunek ( w sensie własnych przemysleń i decyzji)???
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

kama,Martusia z tego samego IP kompa reklamują kogoś o kim pisze i wypowiada się negatywnie na forum gazeta pl wróżbiarstwo. Ale jak ktoś sobie życzy ........
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

No ceny to są u Lilith Black Moon nie powiem ,ale w tym roku też wezmę kabałę bo powiem szczerze ,że patrząc na rok poprzedni praktycznie wszystko się sprawdziło .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja nie chodzę do kościołą :) Natomiast wiem ,że wróżkę Lilith black Moon można polecić swobodnie . Zdarzają się ludzie z telentem i ona właśnie taka jest .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

ja pitole ... jaka ciemnota ....

chodzicie do kościoła, modlicie się do Boga, chrzcicie swoje dzieci a po wróżki chodzicie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ja natomiast bardzo polecam wróżkę Emilie.Jestem bardzo zadowolona z jej usług,Kobieta poza pełnym zaangażowaniem i wiedza posiada jeszcze możliwość pogadania psychologicznego,Psychoterapia,Co do Amali JEST SWIETNA !!!!tysiącom ludzi podpasowala tylko nie ,,Ciekawej,, a to bardzo dziwne.....Ciekawe ....dlaczego? Nie trzeba w życiu szukać czarów tylko rozumu,czego Ci życzę,Zycie ludzkie zależy od ludzi nie od żadnej wróżki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12

wrozke Emilie z Gdańska także odradzam, byłam na jej stronie same pozytywne komentarze więc się skusiłam zapłaciłam 100 zł i nic się nie sprawdziło. Byłam na targach ezoterycznych u jasnowidz Amali występuje w EZO TV także nie polecam kasuje od 100-200 zł.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

witam
odwiedziłam dziś stronę okulta.com.pl ceny z kosmosu, czym ta Pani się niezajmuje ale za wszystko liczy jak za zboże, ciekawa jestem czy daje gwarancję na trafność swoich przepowiedni za takie pieniadze uważam powinna być.

tańsza jest tarra.republika.pl 50-100 zł . Myślę, że na jedną jak i na drugą szkoda pieniędzy.
Prawdziwe wróżki nie mają cennika.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Osobiscie odradzam wrozke Emilie Gdansk.
Za duzo pytan, nic o przeszlosci, nietrafne spostrzezenia, zero konkretow. Skusily mnie fantastyczne opinie na jednym z forum (prywatne forum tej Pani - opinie przechodza cenzure, rozumiem, ze te neatywne nie ukazuja sie na stronie ). STRACONE 100 ZLOTYCH!!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

warto : ) serio
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a skad to wiesz ze byl dj ejem?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na pewno można polecic Lilith Black Moon . Wybrałam się osobiście i po półtora miesiąca mogę spokojnie powiedzieć ,że już dużo sie sprawdziło . Ale wiem ,że mozna przez internet też z http://www.okulta.com.pl . Nie wiem czy można przez skype .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

nie mam pojęcia

byłam i warto naprawdę iść do Pani Kingi, bardzo ciepła i miła osoba , widać że ma dużo chetnycx ale cierpliwie pomaga wszystkim , wszystko mi sie sprawdza. polecam , wiem tez potrafi pomóć chorym czy w śpiączce :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

hmm no nie wiem czy taki dobry kiedy wcześniej był dj ejem,jakies olśnienie ?dobry wrózbita to taki który ma dar od urodzenia bądż dziedziczy go po kimś ,szukajcie raczej takich osób które urodziły sie z darem a nie byłych prezenterów disco bądż kelnerów hehe,pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

aha i oby sie na egzorcyśnie kiedyś nie skończyło. pozd.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

wyrażam swoje zdanie na ten temat :) że to jest bzdura dla mnie bo jak można zwalac swoj los na karty, wróżki i i inne badziewia. Wkoncu ja żyje i mam swoj rozumek. PA
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

to co tu własciwie robisz na tej stronie?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja nie wierze w te bajki, poprostu podajesz się sugestji w psychologii jest cos takiego jak samo spełaniające się proroctwo. Samemu się nastawic optymistycznie a nie bajek słuchac i sie na nie nastawiac. pozdrawiam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

a skad jest ta wróżka??? dzieki za odp

Inne tematy z forum

W co warto inwestować, jeśli priorytetem są bezpieczne inwestycje? (3 odpowiedzi)

W co warto inwestować, jeśli priorytetem są bezpieczne inwestycje?

2200 złotych bonusu dla nowych klientów (6 odpowiedzi)

Odkryj Ekscytujący Świat Kasyna Betonred i Zgarnij Bonus 2200 zł! Czy jesteś gotowy na prawdziwą...

Prywatny detektyw - szukam (80 odpowiedzi)

Szukam dyskretnego detektywa z licencją - czy możecie kogoś polecić? Mam problem i szukam kogoś...