Dobry Ginekolog :)

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Witam proszę o pomoc :) jestem w ciąży i szukam dobrego lekarza ginekologa NFZ gdzieś w okolicach Gdańsk Chełm, Havla (te okolice :)) bardzo proszę o pomoc mamusie :)
Pozdrawiam Evaaa:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dobry Ginekolog :)

dr Maciej Szemryk. przychodnia na Chałubińskiego. prowadził moją ciążę i... nie zamieniłabym go na innego lekarza!

Tez polecam dr Szemryka:-) prowadzi moja kolejną ciążę, zawsze pomocny, pod telefonem:-)

Przyjmuje na Chałubińskiego i w gabonetach przy piecewskiej:-)

słuchaj moją ciąże prowadził dr kijuć z Jeleniogórskiej. Miałam wszytskie potrzebne badania, jezeli chodzi o badania prenatalne to prywatnie robi najtaniej, ogólnie super lekarz ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

rowniez polecam dr Szemryka z przychodni Nowy Chełm :)

wszyscy polecają tego samego, też do niego chodzę, ale niestety na każdej wizycie ileś czasu spędza w komórce, pisze smsy, w trakcie wizyty... wcześniej chodziłam prywatnie do Mielcarka na sosnkowskiego i nie mam zastrzeżeń, tylko 150 zł za każdą wizytę

Inne tematy z forum

City House to deweloper którego należy unikać!!! (8 odpowiedzi)

Deweloper nie przestrzega terminów odbioru kilkumiesięczne opóźnienia odbiorów zupełne olewanie...

Gecco Deweloper (11 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Krzyki dzieci sąsiadów pod oknem (13 odpowiedzi)

Zastanawiam się , czy komuś także przeszkadza zachowanie dzieci pod oknami. Mieszkam na parterze...