Dobry Ginekolog :)

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Witam proszę o pomoc :) jestem w ciąży i szukam dobrego lekarza ginekologa NFZ gdzieś w okolicach Gdańsk Chełm, Havla (te okolice :)) bardzo proszę o pomoc mamusie :)
Pozdrawiam Evaaa:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dobry Ginekolog :)

dr Maciej Szemryk. przychodnia na Chałubińskiego. prowadził moją ciążę i... nie zamieniłabym go na innego lekarza!

Tez polecam dr Szemryka:-) prowadzi moja kolejną ciążę, zawsze pomocny, pod telefonem:-)

Przyjmuje na Chałubińskiego i w gabonetach przy piecewskiej:-)

słuchaj moją ciąże prowadził dr kijuć z Jeleniogórskiej. Miałam wszytskie potrzebne badania, jezeli chodzi o badania prenatalne to prywatnie robi najtaniej, ogólnie super lekarz ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

rowniez polecam dr Szemryka z przychodni Nowy Chełm :)

wszyscy polecają tego samego, też do niego chodzę, ale niestety na każdej wizycie ileś czasu spędza w komórce, pisze smsy, w trakcie wizyty... wcześniej chodziłam prywatnie do Mielcarka na sosnkowskiego i nie mam zastrzeżeń, tylko 150 zł za każdą wizytę

Inne tematy z forum

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

Muza musi grać. (2394 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....