Dobry ortopeda Paweł Rybak-polecacie?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Czy możecie polecić ortopedę Pawła Rybaka dla dorosłych do problemu z kolanami?Przyjmuje w Kolejowym czy gdzieś indziej też i czy da radę na NFZ czy tylko prywatnie?jeśli tak to długo się czeka, jak ktoś ma jakieś namiary to poproszę:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dobry ortopeda Paweł Rybak-polecacie?

dobry specjalista, do tego przystojny :P
przyjmuje w kolejowym, ale więcej nie wiem :)

Chodziłam do Niego parę lat temu z kolanami(przychodnia na Kilińskiego)a potem gdzieś przepadł, a lekarz super :)

Kobietom odradzam chodzenie do niego. Jest tak piekielnie przystojny, że można oszaleć ;-)

Zajmował się moim kolanem po kontuzji na nartach. Bardzo dobry lekarz, który w sposób przystępny potrafi wyjaśnić co się stało i jaki będzie najlepszy sposób postępowania. Dzięki niemu wyleczyłam się w półotora miesiąca a nie pół roku. Naprawdę polecam.

I do tego przystojny :)

Inne tematy z forum

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

Czy kiedykolwiek "żałowałyście" że zdecyedowałyście się na drugie dziecko? (38 odpowiedzi)

Hej, wiem, że brzmi strasznie, ale nie chodzi mi o wywołanie jakiegoś poruszenia. "Żałowanie" w...