Dobry psycholog dziecięcy

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Szukam dobrego psychologa dziecięcego dla czteroletniej córki. Zależy mi na kompetentnym i doświadczonym w pracy z dziećmi lekarzu. Najlepiej prywatnie żeby udało się szybko dostać. Najlepiej z Gdańska, ale Sopot lub Gdynia też może być.

Z góry dzięki za polecenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dobry psycholog dziecięcy

Widzę że bez odzewu, też poszukuję namiary na dobrego psychologa dziecięcego. Udało Ci się kogoś znaleźć?

Ja znam.To pani Asia w OWI na Jagiellońskiej. Rewelacyjny psycholog i Człowiek.

Ta też chwalę sobie współpracę z Panią Asią, ale nie wiem czy prywatnie przyjmuje

Jesteśmy po pierwszej wizycie u Pani Izy z dzieckiem i mogę powiedzieć, że Evolutio to doskonałe miejsce dla dzieci. Profesjonalne podejście i kontakt z dziećmi bardzo dobry więc również poziom prowadzonych terapii jest bardzo wysoki. Jeśli chcecie dziecku takie profesjonalne wsparcie zapewnić to moim zdaniem to miejsce będzie doskonałym do tego.

Inne tematy z forum

Wycieczka w przedszkolu (46 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...

Swojskie wędliny (56 odpowiedzi)

Mam taką ochotę kupić od kogoś swojskie wędlinki. Znacie kogoś kto sprzedaje? Niedługo święta...

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...