Dobry wet w Baninie lub okolicach

Temat dostępny też na forum: Zwierzaki
Czy ktoś korzysta i może polecić dobrego weterynarza z okolicy? Chodzi mi o dobrą jakość usługi w rozsądnej cenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dobry wet w Baninie lub okolicach

http://www.animalgarden.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

w przodkowie przy rondzie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie polecam, kotka po sterylizacji nie została odpowiednio przebadana i zmarła bo zebrał się jej płyn w płucach. Zaniedbanie weterynarzy.

Re: Dobry wet w Baninie lub okolicach

Za mięsnym w "centrum "Banina
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Różana (Boczna od Pszennej) http://wetmedyk.pl/
Panie b. sympatyczne - swoje koty leczyłam i hotelowałam i jestem b. zadowolona. Koty chyba też :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tez polecam .Byłam ze swoim pieskiem.Babino"centrum"

pytanie było o Weta w Baninie a nie Przodkowie itp.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Awet + w Osowej na Cerery
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Dobry wet w Baninie lub okolicach

Czy ktoś korzysta i może polecić dobrego weterynarza z okolicy? Chodzi mi o dobrą jakość usługi w rozsądnej cenie."

to Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie, chodziło o Banino i okolice :) Przodkowo jest tylko 10 km stąd. Jak wet dobry to można podjechać :) Dzięki za podpowiedzi. Jest w czym wybierać - pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mogę jedynie odradzić - wet KIWI na Klonowej - wyciąga kasę, ale jak jest problem i trzeba pomóc, zastanowić się nad lekami, sposobie leczenia - to tylko z grubym portwelem, a efekt raczej marny. Nie jest to lekarz z powołania, który będzie ratował życie... Do podstaowych, szczepień, odrobaczania czy sterylizacji może być.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Mieszkamy w Baninie ale jeździmy tylko i wyłącznie do Osowy do doktor Małgorzaty Taube. Tam nie jest ważne to, aby wyciągnąć kasę i leczyć "po omacku", ale aby porzadnie wyleczyć zwierzę . Niejednokrotnie korzystaliśmy z usług zarówno na ul Klonowej jak i Różanej i niestety diagnoza nie zawsze trafiona , mam wrażenie że Pani powinny nabyć więcej doświadczenia . U doktor Taube wykonujemy badania, Usg, Rtg- wszystko na miejscu i w przestępnych cenach.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Absolutnie się z ta opinią nie zgadzam, od chwili wprowadzenia się do Banina korzystamy z usług gabinetu Kiwi, uważam że prowadząca go pani weterynarz bardzo angażuje się w swoją pracę, jest dobrym lekarzem a ceny w porównaniu do gdańskich są niskie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

U nas doktor z gabinetu Kiwi sprawdziła się jedynie w szczepieniach i odrobaczeniach , dopóty dopóki nie przyniosłam z gabinetu grzybicy.
Jest miła , uprzejma ale niestety kompletnie nie radzi sobie w ciężkich przypadkach, a i czystość w poczekalni i gabinecie pozostawia wiele do życzenia ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam jak najbardziej wetmedic na Różanej, super miła pani weterynarz, dbająca o dobro zwierzaka i właśnie w żaden sposób nie naciągająca (a kilkukrotnie spotkałam się z naciąganiem u gdańskich wetów). Wszystko super, można umówić się na konkretną godzinę, Pani zapamiętuje pacjentów (myślę, że dzięki przemyślanie robionym notatkom) i podchodzi do zwierzaków z naprawdę dużym sercem. Moja suczka po chwilowym niedomaganiu zdrowieje w oczach!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Taras z desek kompozytowych - (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

Internet JMT Elektronika Marek Wensierski (36 odpowiedzi)

Witam, do tej pory internet od JMT Elektronika Marek Wensierski działał sprawnie ale od około 2-3...

Imperium-Auto Salon (14 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....