Dobry wet w Baninie lub okolicach

Temat dostępny też na forum: Zwierzaki
Czy ktoś korzysta i może polecić dobrego weterynarza z okolicy? Chodzi mi o dobrą jakość usługi w rozsądnej cenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dobry wet w Baninie lub okolicach

http://www.animalgarden.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

w przodkowie przy rondzie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie polecam, kotka po sterylizacji nie została odpowiednio przebadana i zmarła bo zebrał się jej płyn w płucach. Zaniedbanie weterynarzy.

Re: Dobry wet w Baninie lub okolicach

Za mięsnym w "centrum "Banina
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Różana (Boczna od Pszennej) http://wetmedyk.pl/
Panie b. sympatyczne - swoje koty leczyłam i hotelowałam i jestem b. zadowolona. Koty chyba też :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tez polecam .Byłam ze swoim pieskiem.Babino"centrum"

pytanie było o Weta w Baninie a nie Przodkowie itp.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Awet + w Osowej na Cerery
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Dobry wet w Baninie lub okolicach

Czy ktoś korzysta i może polecić dobrego weterynarza z okolicy? Chodzi mi o dobrą jakość usługi w rozsądnej cenie."

to Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie, chodziło o Banino i okolice :) Przodkowo jest tylko 10 km stąd. Jak wet dobry to można podjechać :) Dzięki za podpowiedzi. Jest w czym wybierać - pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mogę jedynie odradzić - wet KIWI na Klonowej - wyciąga kasę, ale jak jest problem i trzeba pomóc, zastanowić się nad lekami, sposobie leczenia - to tylko z grubym portwelem, a efekt raczej marny. Nie jest to lekarz z powołania, który będzie ratował życie... Do podstaowych, szczepień, odrobaczania czy sterylizacji może być.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Mieszkamy w Baninie ale jeździmy tylko i wyłącznie do Osowy do doktor Małgorzaty Taube. Tam nie jest ważne to, aby wyciągnąć kasę i leczyć "po omacku", ale aby porzadnie wyleczyć zwierzę . Niejednokrotnie korzystaliśmy z usług zarówno na ul Klonowej jak i Różanej i niestety diagnoza nie zawsze trafiona , mam wrażenie że Pani powinny nabyć więcej doświadczenia . U doktor Taube wykonujemy badania, Usg, Rtg- wszystko na miejscu i w przestępnych cenach.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Absolutnie się z ta opinią nie zgadzam, od chwili wprowadzenia się do Banina korzystamy z usług gabinetu Kiwi, uważam że prowadząca go pani weterynarz bardzo angażuje się w swoją pracę, jest dobrym lekarzem a ceny w porównaniu do gdańskich są niskie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

U nas doktor z gabinetu Kiwi sprawdziła się jedynie w szczepieniach i odrobaczeniach , dopóty dopóki nie przyniosłam z gabinetu grzybicy.
Jest miła , uprzejma ale niestety kompletnie nie radzi sobie w ciężkich przypadkach, a i czystość w poczekalni i gabinecie pozostawia wiele do życzenia ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam jak najbardziej wetmedic na Różanej, super miła pani weterynarz, dbająca o dobro zwierzaka i właśnie w żaden sposób nie naciągająca (a kilkukrotnie spotkałam się z naciąganiem u gdańskich wetów). Wszystko super, można umówić się na konkretną godzinę, Pani zapamiętuje pacjentów (myślę, że dzięki przemyślanie robionym notatkom) i podchodzi do zwierzaków z naprawdę dużym sercem. Moja suczka po chwilowym niedomaganiu zdrowieje w oczach!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

Hocki klocki (111 odpowiedzi)

Wiecie kto prowadzi tą placówkę ?

Imperium-Auto Salon (9 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....