likwidacja przedszkola Dolina Muminków (16) Czy to prawda, że Muminki zamykają się? Mama z Gdańska Polecamy (1) Na prawdę polecamy. Panie na prawdę są dobre w tym co robią, dzieci dobrze... Mama 4latka Profesjonalizm w rodzinnej atmosferze. (1) Przedszkole, w którym panuje rodzinna atmosfera, zajęcia są interesujące i... Justyna
przedszkole jakich mało (1) Nasz czterolatek, a my razem z nim jest zachwycony DM. Codziennie rano nie... mama Maćka SUPER! (1) Najlepszą reklamą jest to, że moja córeczka zawsze mówi, że za wcześnie... Zadowolona mama i córcia Profesjonalna i ciepła opieka nad Maluchami (1) Jako rodzic stwierdzam, że dzieci w DM są zadowolone i chętnie pozostają pod... Ola profesjonalna opieka i ciepła atmosfera (1) Gorąco polecam wszystkim rodzicom Dolinę Muminków, a już zwłaszcza tym... mama Tosi Przedszkole z duszą... (1) Z czystym sumieniem mogę polecić to przedszkole. Żal ściska serce, gdy Skrzat... mama Oliwiera Muminkowe przedszkole :))) (1) Rok temu szukałam przedszkola na Gdańskim Chełmie odwiedziłam 4 placówki.... Mama małego Włóczykija Polecam (1) Moja córka jest bardzo zadowolona, a my razem z nią. Kameralna atmosfera,... Mama Emilki Dolina Muminków = Dolina radości dla dziecka i spokoju o malucha dla rodziców (1) Bardzo gorąco polecam przedszkole Dolina Muminków. Cały stres związany z... Mama i Tataj Olinki mama zadowolonego przedszkolaka - opinia (1) Moja córka jest zadowolona,więc ja razem z nią cieszę się z każdego dnia... mama zadowolonego przedszkolaka Ciepło i rodzinnie (1) Polecam wszystkim mamom i zapewniam, że opieka jest profesjonalna i... Mama Matyldy indywidualne podejście do dziecka (1) Mocne strony przedszkola to indywidualne podejście do dziecka, umiejętność... mama Natalki gorąco polecam (1) W ciągu pięciu miesięcy moja córka z łobuza zmieniła się w ułożonego... mama Księcia mama Julka - opinia (2) Jest to pierwsze przedszkole mojego synka i muszę przyznać, że jestem... mama Julka