Orunia :) (1) ... Można by unowocześnić troszkę ten opis Mieszkam na Oruni od ok 10 lat,... ciasteczko mazzi - opinia (1) wyglad budynku sie troche rozni niz byl przedstawiony w wizualizacjach a poza... mazzi dobry beton i usługi (1) Potrzebowałem bardzo małą ilość betonu i tylko w tej firmie zrealizowano moje... karolo
cote - opinia (1) ok firma cote Anna - opinia (1) ladne miszkanie wykonanie z dobrej klasy mat. budowlanych pozdrawiam Anna Zakupy tam to przyjemnosc (1) Swietna obsluga. Mozna tez doswiadczyc co to znaczy dobra herbata. Co do... Sekator ...... (2) solidna firma solden12@wp.pl Gorąco polecam!!! (2) Szybko,sprawnie i bez zbędnych stresów:) Po skontaktowaniu się z biurem... Marta firma wzorcowa (1) Polecam wszystkim którzy borykają się z problemami remontów mieszkań.Na tą... Paweł z Gdańska Polecam! (1) ..szczególnie tym którzy szukają mieszkania/domu w Sopocie. To ich mocna... Karol Szukalski Polecam... (1) Powiem krotko.. Pelen profesjonalizm.. Sam nie wiedzalem co i gdzie chce... Karol mój dom (1) Witam wszystkich niezadowolonych. Proponuję,zastanowić się przed napisaniem... kasia arti - opinia (1) Uczciwa i solidna firma bardzo polecam arti Zadowolony (1) obsluga dobra termin dotrzymany ceny przystepne polecam ~~~~~~ Suchanino (1) Mieszka mi się tu dobrze nie narzekam jest ciekawie są dobrzy ludzie nikt... Łukasz Rewelacyjne biuro (1) Naprawdę profesjonalna firma ! Możnaby powiedzieć, że potrafią ździałać... Adam Polecam (1) Uczciwa, rzetelna i solidna firma. Andrzej Uczciwa ocena (1) Z lokum podpisaliśmy umowę w styczniu tego roku. W sierpniu odebraliśmy już... Krzysztof super firma (1) jestem jakże zadowolona z wykonania mi łazieniki.panowie znający sie na... lidia wąsik POLECAM (1) POLECAM FIRME ANDREAS PRZEPROWADZKA Z NIMI TO SAMA PRZYJEMNOŚĆ. gość