Polecam (1) Fachowiec z prawdziwego zdarzenia :) Szybki dojazd i blyskawiczna naprawa .... Magda ładnie, sprawnie i tanio (1) bardzo miła obsługa, polecam szymon szybko i solidnie (1) Wysoka jakość usług, fachowość w pozytywnym tego słowa znaczeniu, Pan zna się... Violetta Cherchowska
Profesjonalnie (1) szybko, sprawnie i sympatycznie. POLECAM l. Karczemki... (1) Ach mieszka się tu naprawdę fajnie,tylko szkoda że do szkoły trzeba dojeżdzać;( ???? Robert - opinia (1) Długo czekałem na meble, to moze nie ich wina. Brakowało i wciąż brakuje... Robert Naprawdę warto! (1) Skorzystałem z usług MD Decor i jestem w pełni zadowolony z rezultatu. Do... Aleksander Meble Pokojowe (1) Podobno nie ma możliwości aby coś było tanie, dobre i wzorcowe. Ta firma... Wolne Miasto Gdańsk mila obsloga zenska (1) bardzo mila obsloga pani Magdaleny ..........bardzo sympatyczna kobieta i... jacek Pełen profesjonalizm :) (1) Poszukując wykonawcy dość nietypowej kuchni trafiłam do firmy Wikus. Ponieważ... Małgorzata żenada (1) zamówilismy panele, miały przyjść wczoraj lub dziś, oczywiście nie było, a... anikia Niezawodni (1) W 2005 roku zamowilam w HTH kuchnie, mialam z nia pare problemow, wszystkie... Aga Szkoda gadać.... (1) Zgadzam się z poprzednikiem!!!Też muszę załatwiać sama swoje formalności,bo... Klient Punktualność, fachowość i zrozumienie (1) Na trzy dni przed weselem doszlo u mnie w mieszkaniu do usterki... Marek Polecam! (1) Gorąco polecam tę firmę!Profesjonalna,solidna i bardzo miła obsługa! Kasia Bardzo polecam (1) Witam, bardzo polecam ta firme, wykonywali u mnie profesjonalny remoncik,... Krzyś poiziom realizacji usług - czyli jak się "kopać z koniem" (1) Jak długo należy czekać na naprawę usterki Od trzech lat czekam (zgłaszam... lokator Dywany (1) Byłam i jestem klientem Galerii i moim zdaniem wybór dywanów jest na dobrym... B.S. W OCZEKIWANIU.... (1) Nie ukrywam ze czytając te opinie strach mnie ogranął i to nie mały,,,... Paulina Lubię Przymorze! (1) Przyjeżdżam tam co roku już od kilkunastu lat i nie wyobrażam sobie wakacji,... Beata