... (1) Nieterminowi - firma przyjechała 3h później niż się umawialismy. ....-... samo_zlooo Najgorsza firma (1) nierzetelni, nie trzymają terminów, fachowcy bez pojęcia, ............. Wg... Anna Olczak Super! (1) Super. Mimo mojego krytycyzmu i obaw kupilem przez Libra Nieruchomosci... Jerzy K.
Komplet wypoczynkowy (1) Prawie trzy lata temu kupiliśmy komplet wypoczynkowy pokryty sztuczną skórą... Bodzio Lipa, lipa, lipa! (1) Zamawiałem tam parę razy proste elementy, za każdym razem było coś nie tak.... Tomasz Super szybko (1) Zadzwoniłam na 500300985 i okazało sie , ze jest odbierany nawet puzno... Alicja Majer jakość wykonania i materiały (1) dom wykonany jest z bardzo dobrych materiałów: tylko cegła i pustaki... A.S Rewelacja (1) Kupiłem mieszkanie na osiedlu Pana Tadeusza. Przez cały czas załatwiania... Maciek gdybym żyła 200 lat ................... (1) fakt, co właściciele tej firmy zrobiliby bez tak dobrze wyszkolonych... Iza allcon nie dziękuję!!! (1) Mieszkanie w NOVA OLIVA.Pierwsze zalanie dwa miesiące temu.Zalana... Tomasz jest dobrze (1) Dzielnica jest w centrum a jednocześnie mamy tu cisze i spokój. komunikacja... piotr mysliwskie 3 (2) bardzo dobrze wykonane mieszkanie .... przytulna infrastrutura osiedla ....... terry1982 ODPOWIEDŹ (1) Informujemy, iż stosujemy standardowy wzór umowy. Każdy klient otrzymuje druk... Kropidłowski Invest Sp. z o.o. ...,,,+**+,,,... (1) Hej, ja pływam na basenie na suchaninie, jest świetnie, woda jest ciepła, nie... ...,,,+**+,,,... mysliwsie tarasy (1) Budowa koszmar. gdzie w XXIw budowa trwa 3lata. mieszkanie odebralam w lipcu... prawie mieszkaniec Kasia - opinia (1) żadnego zainteresowania ze strony obsługi sklepu, mimo tego że byłam jedyną... Kasia Rzetelna i profesjonalna firma, szczerze POLECAM !!! (1) Rzetelna i profesjonalna firma, szczerze POLECAM !!! darek REWELACJA ! (1) prace remontowe Firma Budmir wykonała u mnie prace remontowe min:... Mariusz Brożek Szybkość, jakość i cena to atuty tej firmy (1) Aby wykonać ogrodzenie zamówiłem żwir w jednej z pomorkich firm - porażka !... Darek Sprzedaż apartamentu (1) Ja również ubiegałam się o zakup ostatniego wolnego apartamentu, niestety... Żaneta