serdecznie polecam! (1) Serdecznie polecam: sprawnie, miło i profesjonalnie, a do tego bardzo szeroki... Marysia Rozczarownie (1) Kupiłam w sklepie Abra meble 23 maja. Wydano mi wszystkie,oprócz jednej małej... Jola Formela UWAGA!!! (1) Umowa dotycząca zakupu mieszkania skonstruowana została tak, że osoba będąca... anonim
Ziomek - opinia (1) Dużym minusem tego osiedla jest gęstość zabudowy, za dużo, za ciasno, no ale... Ziomek po części do Sebastian (1) Osiedle bardzo ładnie położone. Niestety bloki stare, instalacja, kanalizacja... Dawny Brodwinianin dziekuje:) (1) Serdeczne podziekowania dla Pani Beaty Toporskiej i Pani Anety... Renia Stankiewicz ewa - opinia (1) Rewelacyjne studio nie wspominając już o całej reszcie. Profesjonalne... ewa zadowolona (1) Jestem zadowolona z usług jak i z asortymentu. Miły kontakt ze sprzedawcą... Krystyna polecam (1) Kuchnia została wykonana terminowo i profesjonalnie. Elżbieta A. Klient - opinia (1) Posiada niezbędne narzędzia, cierpliwy, otwarty na sugestie i ewentualne... Klient Ania - opinia (1) Mieszkam tu od 5 lat z wyboru i jestem zadowolona. Ania Ponownie zadowolony klient (1) Tak jak poprzednio jestem zadowolony z obsługi. Obsługa była precyzyjna i... Marcin polecam (1) Bardzo polecam firmę Nordcoop. Mieszkanie starannie wykończone, oddane przed... Iza Rewelacja polecam tą pracownię !!! (1) Szybka, konkretna, bardzo fachowa zarówno pod względem projektowym,... Wdzięczny inwestor Bardzo profesjonalna obsługa (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, szybka reakcja, przemiły kontakt.... Hanna Dąbkowska Gorąco polecam (1) Ekipa godna polecenia, zgrany team, który wie co robi i wykonuje swoją pracę... Jola klient - opinia (1) Projektant nie miał pojęcia o profesjonalnym projektowaniu. Czekał na pomysły... klient Joanna B. - opinia (1) wystarczy ująć w dwóch słowach PEŁEN PROFESJONALIZM!!! polecam WSZYSTKIM... Joanna B. Najwyższy poziom (1) Kupiłem w Entrze drzwi i jestem bardzo zadowolony. Drzwi wygladają i... b.zadowolony Godne polecenia (1) Szybko, profesjonalnie i terminowo. Ewa Mazurkiewicz