rewelacja (1) firma profesjonalna, możliwość negocjacji cen, fachowy montaż - polecam !!! Hestia klient - opinia (1) Uwaga na tą firmę. W czasie długotrwałej suszy potrafią przywieźć mokry... klient superrr (1) rewelka mieszkaniec
mieszkanka (1) czuje sie fantastycznie wtym miejscu:) Kasia REWELACYJNA FIRMA!! (1) Bardzo profesjolalny zakład. Jestem osobą prywatną a otrzymałem rabat jak... ZADOWOLONY KLIENT ;-) Opinia po roku (1) Zgodnie z zapowiedziami kilka słów o współpracy z deweloperem . Otóż dom... Małkowianin NAJŁADNIEJSZE OSIEDLE W TRÓJMIEŚCIE (1) Z pewnością jest to najładniejsze osiedle w Trójmieście. Dużo zieleni, dużo... t To jest to !!!! (1) Super miła obsługa, rzetelność, terminowośc, dokładnośc ...itd. Polecam... Aga ładnie,ale tylko na młodych osiedlach (1) Miło spokojnie,troszkę daleko do centrum a komunikacja słaba,zbyt mało połączeń. anka Mam super szafę Komandora i masę miejsca:) (2) Mialam problem z sensownym pomieszczeniem wszystkich moich szpargałów, ale... Anka wysokiej klasy profesjonalisci (1) szukalismy mieszkania.korzystalismy z uslug roznych firm.tutaj zas zaskoczyl... skrzacik Komandorskie Wzgórze (1) ...mieszkamy, jesteśmy bardzo zadowoleni z wykończenia mieszkania, ponieważ... acrux CHCESZ CZEKAĆ NA MIESZKANIE 2 LATA KUP APARTAMENT W TEJ FIRMIE (1) Termin wydania w kwietniu a do dziś nie można się wprowadzać, nasze... klient Szybko i fachowo (1) Zamówiona przeze mnie usługa wymiany okien w mieszkaniu została wykonana... Piotr z Gdańska Anka - opinia (1) MMoim skromnym zdzniem , najlepsza pracownia projektowania wnetrz . Pani... Anka Kaskada Gdańsk (1) Kaskada Gdańsk Tak wykończonych mieszkaniach i takiej terminowości w oddaniu... ANIA kompleksowy remont (1) Właściciel kontaktowy merytorycznie dobrze przygotowany do prowadzenia firmy.... Krystyna K. blokowiska tylko w słońcu są ładne (1) mieszkam tu od miesiąca z hakiem, wcześniej przyjeżdżałem często remontować... J@NY Sylwia - opinia (1) TRAGEDIA!!! Zamawiałam kuchnie na Partyzantów.Koszmarnie długo się czeka, z 7... Sylwia Biurowiec przed oknami (1) W nawiązaniu do wcześniejszej opinii dotyczącej biurowca przed osiedlem Hynka... Gary