bardzo konkretny wykonawca (2) polecam leszek all ok (1) mieszkanko spoko nie mam uwag pozdrawiam all hynka agassi Polecem !!! (1) Polecam wszystkim współprace z tą Hurtownią. Pełen profesjonalizm, miła... Jolanta
Krystyna Karpiuk - opinia (2) Niech z okazji Wielkiej Nocy Radość, Pokój w życie wkroczy Szczęścia,... Krystyna Karpiuk NIE POLECAM (1) Myślę, że pan Marcin nie powinie zabierać się za biznes skoro traktuje... Natalia zgadzam sie z poprzednikiem (1) zgadzam sie z poprzednikiem inwestor z drugiej strony oceniając (1) a ja spotkałam sie z ta firmą w odwrotnych okolicznosciach niz panstwo,bo... Katarzyna Działają niezgodnie ze STANDARDAMI POśREDNIKA W OBROCIE NIERUCHOMOśCIAMI (2) Zastanawia mnie dlaczego to biuro kiedy do nich się zadzwoni 90% ofert... Wiktoria A. NIGDZIE INDZIEJ !!! (1) Jestem szczęśliwym posiadaczem kuchni zaprojektowanej i wykończonej prze... Mirosław Ziółkowski Sopot Małopolska 11 (1) Po kilku latach eksploatacji tego obiektu dach hali garażowej zaczął... za Zarząd Jacek Mostowiec ktoś - opinia (1) Usługi mogły by być lepsze.Właściciele psów powinni być bardziej... ktoś Firma zdecydowanie profesjonalna (1) Miła i fachowa obsługa. Dach wykonany szybko, solidnie i w miarę tanio.... Beata Szymon - opinia (1) Mieszkania za 400 tys. a wodomierze w kuchni i lazience - to jakas kpina. Tak... Szymon NIE POLECAM - sprzedano mi to co mieli, a nie to co chcialem (1) Totalna zlewka, podpisuje zamówienie, wpłacam zaliczkę dostaje co innego.... Ram rewelacja (1) polecam Agnieszka Ocena dot. inwestycji Atrium Park - Apartamenty Widokowe w Gdyni przy ul. Żuławskiej (1) Prawie rok opóźnienia z podpisaniem aktów notarialnych, a końca nie widać!!! klient cosanostra (1) jest ok i cała reszta która inaczej uważa niech się wogóle nie wypowiada na... BZYK Ewa - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupionych mieszkań w Inpro. Dobrze wykończone... Ewa xc (1) jest oki ja Firma Godna polecenia! (1) Niedawno odebralam mieszkanie od Firmy MARGO i jestem bardzo zadowolona. -... Katarzyna Susko