Zadowolony klient (1) BArdzo dobrze się współpracowało - firma oferowała pomoc przy doborze... Piotr W. Gorąco Polecamy (1) Bardzo fachowe podejście do tematu, świetny kontakt z Pośredniczką, która nas... Alina Żukowska Wymiana Xenon Alfa Romeo 166 (2) Niestety bardzo negatywnie, jeden z Panów grzebał przy Xenonie, jedyne co... Andrzej Czernyhowski
XENONY JAK IGŁA (1) Wstawiłem u nich Xenony w AUDI Q7 i świecą jak igła.Szybko,sprawnie i ładnie. Grzegorz POLECAM (1) Dobrzy malarze, godni polecenia, malują bardzo szybko i fachowo, dotrzymują... Anna szybka i sprawna ekipa (1) Szybka i profesjonalna obsługa, panowie pomagają w doborze materiału, malują... Magda Renata - opinia (1) Wykonawca godny zaufania,praca wykonana fachowo i rzetelnie.Można go zostawić... Renata PRZESTRZEGAM!!! (1) Kupujac mieszkanie w ekolanie czytajcie akt notarialny bo firma oszukuje-nas... DOMINIK Szkoda mówić (1) Muszę przyznać, że zawiedliśmy sie na firmie, a dokładnie na dziale : zwroty,... Marzena i Jarek odebraliśmy mieszkanko na Komandorskim Wzgórzu (1) I jesteśmy mega zadowoleni, praktycznie zero poprawek idealnie proste sciany... Magda Fachowe i profesjonalne biuro (1) Uważam że Kaja Nieruchomości posiada wiele ciekawych ofert,a pracownicy firmy... Zygmunt G Nasza dewiza: płacę i wymagam! (1) Decyzja o wyborze właściwej firmy zapadła szybko. Priorytet to: dobra dla nas... Mat-Iz Odradzam, to pomyłka... (1) Nie polecam tego dewelopera. Opóźnienie w budowie, a poza tym do dziś nie... Posiadacz :/ - opinia (1) Montowałem w LS-ie alarm, powiedziałem im jaki alarm sobie życzę, powiedziano... :/ polecam (1) U mnie wypadli rewelacyjnie, jestem zadowolony z usług. kormoran Inga - opinia (1) Polecam!!! Inga Dorota - opinia (1) Bardzo miła obsługa, niskie ceny, można się targować i kupować na raty. Dorota PODZIĘKOWANIE (1) Publiczne podziękowanie za rewelacyjną współpracę! Modernizacja i zamontowane... Inwestor prywatny Polecam (1) Firma BONIN to fachowe i profesjonalne wykończenie wnętrz. Realizują każdy... MMZ Serdecznie polecam (1) Współpraca z tą firmą to czysta przyjemność. Kupiłem drzwi wewnętrzne firmy... Paweł