ODRADZAM!!!!! (1) Totalny brak profesjonalizmu i zainteresowania klientem. Zostalam umówiona na... Marta Marcin - opinia (1) Zaletą Maklera jest bardzo szybka dostawa zamówionych materiałów na plac budowy. Marcin UWAGA!!! (1) W obecnym momencie jestem związany z tą spółdzielnią mieszkaniową umową... Załamany
przyjemne mieszkanko (1) Kupiłam mieszkanie w Euro stylu. Muszę pochwalić firmę za bardzo dobre... mały inwestor Polecam !!! (2) Firma Malgips wykonala prace wykończeniowe calego domu kompleksowo i... Tokarscy Gdyby nie kda... (1) Mam tę przyjemność (jako pierwsza) poinformować,iż współpraca z tą firmą to... Zadowolona z Gdyni To jest żałosne !!!!! (1) WEMA Rumia piekne ekspozycje ale brak plytek czas oczekiwania 6 tygodni brak... Karina Jak w Chińskim przysłowiu: (1) Rzeczy wyjątkowe są drogie :) - drogo ale warto Ewa Dwie profesjonalistki (1) Panie podchodzą do swojej pracy w pełni profesjonalnie. Zrealizowałem z Panią... Bogdan 3 miesiące czekania na lampkę nocną (1) Miesiąc przed świętami Bożego Narodzenia zamówiłem lampkę nocą. Mial to być... Paweł DOMKI NOWIEC (2) jestem po odbiorze domku . nie mam nic do zarzucenia developerowi ... odbior... agnieszka Rewelacja!! (1) Naprawde fachowa obsuga. Doradzili i pomogli w doborze kredytu. Polecam! lukas a propos bezpieczeństwa (1) Osiedle jest świetne tzn. czyste, spokojne, różnorodnosć architektury sprawia... Logan " KOMANDORSKIE WZGORZE" (1) " Niech powstanie to osiedle i niech każdy niezmiennie się zachwyca swym... Iwona Kowalczyk-Radzanowska Dla mnie ok. (2) Profesjonalnie i szybko, następnym razem też zapewnę się do nich zgłoszę. Aki M - opinia (1) Mebelki są śliczne i praktyczne M tak trzymać (1) Mam meble z EMKO już 15 lat i funkcjonują bez uwag. Polecam tę solidną i w... Maternik BDM (1) Nie dość,że słabo budują,to jeszcze nie usuwają usterek.Już rok czekam na... Heilkraut Szału nie ma - mieszkanie na Zaspie (1) Witam, jestem "szczęśliwym mieszkańcem" nowego mieszkania na ul Pilów... WF Naprawde b. dobre drzwi antywłamaniowe! (1) Mam takie drzwi u siebie i polecam je wszystkim, którzy chcą zabezpieczyć... dziadzia