uwaga przy zamowieniu (1) radze uwaznie sprawdzac co sprzedawca zamawia w fabryce. do mnie przyszedl... kamien DUZY PLUS (1) BARDZO CHWALE SOBIE TO JAK ODDANO MI MIESZKANIE NA OS. SKLODOWSKIEJ,... HANIA a ja nie tęsknię (1) Mieszkałem na Brodwinie od urodzenia, tj od 1979 r do 2002 po czym... Eraser
TO SĄ FACHOWCY POLECAM (1) remont 150m/2 mieszkania w sposób profesjonalny kafle położone super sławomir mossakowski Brodwino (1) Ja, urodzona gdynianka mieszkam tu od 1976 roku. Przez pierwsze lata "u nas"... Teresa POLECAM (1) Miałem mieszkanie do remontu w starym budownictwie, w fatalnym stanie.... tadeuszbrumowski dzano - opinia (1) godni polecenia czysto szybko i solidnie dzano tomko - opinia (1) solidnie i szybko polecam tomko a ja nie tęsknię (1) Mieszkałem na Brodwinie od urodzenia, tj od 1979 r do 2002 po czym... Eraser Profesjonalnie (1) Witam Przyjechali, wycenili , założyli i działa. Bardzo mili robia dobrą... sklepikarka Żurawie Wzgorze (1) Mimo ze odebralismy mieszkanie z niewielkim poslizgiem jestesmy bardzo... l Hynka (1) Mieszkam na Hynka i cieżko znaleźć jakieś pozytywne opinie poza takimi jak... Andrzej niesolidnafirma.pl (1) znalazłam stronkę www.niesolidnafirma.pl gdzie jest internetowa baza... zooro Małgorzata - opinia (1) Miła współpraca bardzo rzeczowa i fachowa Małgorzata Gdzie poprzednicy trafili? (1) Ja kupowałem drzwi. Super obsługa, dziewczyny sprzedające wiedzą o drzwiach i... Waldek wioletta - opinia (1) Bardzo jestem zadowolona ze współpracy i projektu aranżacji mojego domu,... wioletta profesjonalne wykonanie i szybki termin wykonania (1) Polecam wszystkim zainteresowanym ,ekipa sprawna i solidna!!!Kozystalem z... Andrzej Jastrzebski UWAGA!!` (1) Pozornie miły i uczynny ale uwaga... Nie wykonał pracy do końca bo niby...... poszkodowany Mein Geburtsort!! (1) Komme immer wieder gerne an meinen Geburtsort hin,denke oft an die schöne... R.Formella Coffe and Agro Company - opinia (1) solidny fachowiec - praca wykonana czysto, rzetelnie i terminowo. polecamy!!! Coffe and Agro Company