Mieszka się tu rewelacyjnie (1) MIeszkałam w innych dzielnicach Gdyni ale tu mieszka się naprawdę wygodnie i... Anna Epso - opinia (1) Mieszkam na żabiance od 18 lat i szczerze powiem że jest tu jak na dużej Wsi :P Epso SUPER (1) Polecam zdecydowanie, zamówiłam u nich aranżacje okien w całym domu i jestem... Agnieszka
Kalafior - opinia (1) Nie wiem jak moi poprzednicy ale ja uważam że pan prezes naprawdę dużo mi... Kalafior Z czystym sumieniem polecam ANTARIS :) (1) W bardzo sympatycznej atmosferze powstał projekt naszej kuchni.Projektantka... Kasia i Wojtek Marek - opinia (1) Bardzo miła współpraca. Polecam wszystkim realizację poważniejszych aranżacji... Marek Ach ten Wrzeszcz... (1) Wrzeszcz to naprawdę piękna dzielnica. Nie wyobrażam sobie żebym mogla... Gość ewa - opinia (1) Rewelacja polecam ewa bardzo solidna firma (1) jako wspólnota mieszkaniowa otrzymaliśmy duży rabat. firma ta zamontowała... marek Brak słów (1) Nie polecam, chyba,że ktoś jest bardzo cierpliwy i chce poczekać pół roku. U... Agnieszka Dlaczego tak drogo? (2) Poszukiwałem drzwi wejściowych do mieszkania i po wizycie na stronie udałem... JanuszEK Solidna firma (1) Zakupiłem już trzeci lokal w Ekolanie. Co do jakości wykonania nie mam... Bernard cb+antena (1) Kupiłem radio cb z anteną. Obsługa miła, fachowa i profesjonalna. Pozdrawiam... abri Polecam wszystkim (2) Mimo ze nie mieszkam w Polsce, udalo mi sie szybko i sprawnie sprzedac moje... Przemek Serdecznie polecam (1) Mogę szczerze polecić - jedyna osoba, która miała ofertę cenową dostosowaną... Darek BEZSTRESOWA I BARDZO MIłA WSPÓłPRACA (1) Poszukiwałem mieszkania dość pilnie, okazało się, że większość ofert na... Marek Ł. ja tez kupilem (1) niezgadzam sie z opiniami ze w tz wszystko jest zapiete na ostatni guzik ja... gruby Arkońska (1) Właśnie dziś odbieraliśmy mieszkanie na Arkońskiej i jesteśmy zachwyceni.... Iwona Polecam (2) Montaż drzwi gerda wykonany w moim mieszkaniu przez firmę la puerta oceniam... Kris Krzysztof - opinia (2) Wysokie ceny w porownaniu z innymi firmami dzialajacymi na rynku. Dla... Krzysztof