Drzwi do mojego domu. (1) Zakupiłem te drzwi ze względu na jakość i ilość proponowanych okładzin i... Hary Bardzo dobry produkt (1) Drzwi wyglądają bardzo "bezpiecznie", do wyboru miałam dość sporo modeli a... Joanna Mieszane uczucia, negatywne po odbiorze (1) Kupiliśmy mieszkanie przy ul.Leborskiej w Gdańsku, odbiór koniec czerwca w... ABC
Git (1) mnie sie tam podoba cesar Moje dzieciństwo (1) Spędziłem na chełmie ponad 20 lat. Moim zdaniem super osiedle ci co najwięcej... Obiboc Drzwi z firmy " La Puerta " są rewelacyjne !!! (2) Wymieniłam drzwi pokojowe i jestem bardzo zadowolona.Super fachowcy,swietne... Sabina reklamacje (1) Dziwi mnie prawie-lekceważący stosunek, do zgłaszanych reklamacji.Drzwi nie... W.K. POLECAM (1) Miałam przyjemność dokonać zakupów w salonie w Gdyni. Obsługiwał mnie bardzo... Katarzyna jest bardzo ok (1) mieszkam tu juz kika lat, uwielbiam to miejsce.W gdańsku lepszego osiedla nie... kati Odwoluje swoj komentarz (1) Z dnia 2007-07-30 17:31:56 - mili sa na poczatku, pozniej nadal sa mili tylko... Poke brudno i pełno psich odchodów (1) ogólnie jest bardzo brudno, wszystki murki pożółkłe od psich sików, a psie... z Goszyńskiego Opinia (1) Wszystko jest ok, tylko mogli by zrobić jakiś park, postawić parę ławek i... Nati91 gość - opinia (1) Mieszkanie oddane terminowo, z niewielkimi poprawkami (ale to jest u każdego... gość BEAZNADZIENE "BIURO" (1) wyznają dewizę - skasować pieniądze i to bez żadnych upustów, ulg. Twarde,... niezadowolona klientka Tak jak być powinno (1) Szczerze polecam! bardzo fachowe podejscie do klienta. Fachowa pomoc przy... fery NIECO ROZCZAROWANY KLINENT (1) Poczatkowe wrazenie pozytywne mily pan szybko sie u nas pojawil z oferta... beataitomasz pytooon - opinia (1) mieszkam tu od roku i uwazam ze jest ok,przedtem mieszkałem na siedlcsch i w... pytooon Profesjonalnie i sprawnie (1) Bezproblemowy kontakt, szybka realizacja. Wykonanie bardzo dobre -ceny... Gdansk Rzetelna firma (1) Firma rzetelna i godna polecenia. Szybkie i profesjonalne wykonanie prac.... warszawa duzo ponizej oczekiwan (1) kupujac mieszkanie w inwestycji 'redlowska kaskada' i placac za nie cene... bodzieks