jeeeaaaaa (1) jesli byl tu ktos raz, to wiecej nie chce wyjezdzac. to jest moc i urok gorek... kasica rewelacja (1) Wspaniałe miejsce na zakupy materiałó wykończeniowych. Jedyny taka hurtownia... Rafał Lipa, nie polecam (1) A u mnie pol roku jak kuchnia niekompletna. Stanowczo nie polecam. Kolega... Niezadowolony
Super Sprzęt (1) Sprzęt rewelacja w super cenie. Profesjonalna firma. szybko, sprawnie i... Darek Mam dobrą opinie o tym biurze (1) Pani Adela, właścicielka Biura Ankra to osoba której można zaufać. Na każdym... Adrianna Gotczyk madzia_oska - opinia (1) rewelacja :D uwielbiam Sopot madzia_oska Odradzam (1) Szkoda czasu na współpracę z tą firmą. Umawiają się i nie przyjeżdżają. Osoba... Klient pieknie (1) Mieszkanie dostalam super wykonczone,niewielu deweloperow maluje na gotowo... Mieszkaniec REWELACJA (1) Jedyny salon w którym mogłem dokonać zakupu tego co mnie interesowało. Panie... Młody Rafał - opinia (1) Pięknie położone w otoczeniu TPK i jeziora, chociaż głośnego "dzięki"... Rafał OSZUŚCI!!!! (1) Nikomu nie polecam tej firmy!!Jestem jedną z osób które kupiły mieszkanie na... Emi Załamany - opinia (1) Stanowczo nie polecam tej firmy. Dwa miesiące mojego wysiłku, załatwiania... Załamany konkurencja (1) Mam wrazenie ze w opiniach albo pojawily sie osoby z konkurencji Górskiego... uzytkownik_M Zdecydowanie nie polecam! (1) W podpisywanej umowie domagać się określenia terminu rozpoczęcia prac- po... Hanna A.Formela - opinia (1) Sklep godny polecenia. A.Formela Nie jest tak źle (1) Spokojnie Gdynianko nie jest tak źle. Bloki są ładnie remontowane, wszystko... magda Polecam (1) Zdecydowałem się na robienie kuchni w tym miejsu z pewnymi obawami (nie... gamrep PrzyszłyKlient (1) Takie biuro to klasa. Inna półka. Chyba nareszcie ktoś utrze nosa lokalesom,... Lech super biuro!!!! (1) Fantastyczne biuro i fantastyczni ludzie! polecam Paweł wiekszosc ok (1) niezla arch. ale mega drogo za to co buduja ... takie ceny to powinny byc... carling100