Polecam - wszystko tak jak być powinno (2) Podobało mi się podejście do klienta, to, że sami zaproponowali różne... tictac Profesjonalnie i szybko (1) Doradca sprawnie obliczył potrzebną ilość. Zaproponował kilka rozwiązań.... bozmam kk - opinia (1) o tych psich kupach to jest 100% prawdy (niestety), ale to jedyny mankament... kk
SYMPATYCZNA OBSŁUGA (1) Polecam. Tomasz do dyrekcji INPRO (1) Ludzie zrobcie cos z pania "architekt" z osiedla Mysliwskie III! TA kobieta... pyrex żenada! (1) dach ktory robil pan Piotr nadaje sie jedynie do zdjecia, poniszczyl cala... Jola Nie ma to jak Wrzeszcz (1) Jak wielu młodych Gdańszczan jestem autoktonem z naboru czyli z "głębi"... FAN Hiho - opinia (1) Fajne miejsce do mieszkania ciekawa architektura dużo miejsc na spacery choć... Hiho Nawet,nawet... (1) Mieszkam we Wrzeszczu od ponad 10lat i wydaje mi się że znam go dosyć... Ann argon (1) ok argon jestem bardzo miło zaskoczona obsługa tej firmy (1) polecam firme Kamila robakowska hhhmmmm (1) mieszkam tutaj od 1989 roku, wprowadzili sie tutaj moi rodzice ze mna w... 136a/67 Mieszkałem na Cisowej 22 lata. (1) CISOVA dzielnica Gdyni, która wraz z Chylonią, Kosakowem, Pustkami... Wałek najlepszy sklep w 3mieście (1) Trafiłam do tego sklepu z polecenia bardzo zadowolonej koleżanki i lepiej... baaardzo zadowolona klientka ania - opinia (1) wydawało mi się ,ze firma z taką tradycją powinna coś sobą i poprzez swoich... ania SZCZERZE POLECAM (1) FIRMA GODNA POLECENIA, FACHOWA I KONKRETNA ROBOTA, DOTRZYMUJĄ UMOWY CO DO... MONIKA uwaga przy zamowieniu (1) radze uwaznie sprawdzac co sprzedawca zamawia w fabryce. do mnie przyszedl... kamien DUZY PLUS (1) BARDZO CHWALE SOBIE TO JAK ODDANO MI MIESZKANIE NA OS. SKLODOWSKIEJ,... HANIA a ja nie tęsknię (1) Mieszkałem na Brodwinie od urodzenia, tj od 1979 r do 2002 po czym... Eraser TO SĄ FACHOWCY POLECAM (1) remont 150m/2 mieszkania w sposób profesjonalny kafle położone super sławomir mossakowski