OBY TAK WSZĘDZIE!!!! (1) Bardzo dobra hurtownia.POLECAM!!!! gips Dziękujemy za świetną kuchnię! (1) Minął już rok odkąd mamy nową kuchnię i cały czas nie możemy się nią... Ewa i Irek niepolecam (1) ceny moze i przystepne ale na meble czekalam wieki, a montezy to malo... zaba
Dla mnie bomba (1) Oddział w Gdyni - rewelacja. Fachowa obsługa sprzedawców i projektantki... Marcin Kocham to osiedle i ......tęsknie za nim (1) Tak to prawda...i gdyby tylko moj mąż się zgodził to wróciłabym .Bo tak... Barbara juz po odbiorze nowiec (2) moge sie wypowiedziec tylko w superlatywach na temat inpro . . . bardzo... kenia happy (1) bardzo sie ciesze ze przed terminem domena solidny i terminowy (1) zabudowa solidna i nie droga. jestem zadowolony. Marcin Magda - opinia (1) Pan Tarańczuk robił dla mnie szafę w sypialni, jestem bardzo zadowolona.... Magda Pan Jacek miły i solidny fachowiec. (1) Zleciłem zabudowe sypialni i kuchni ,jestem zadowolony z usługi.A propo... Andrzej Bardzo polecam!!! (2) Firma bardzo przyjazna klientowe. Profesjonalna obsługa, rzetelnie i w... Adam M. Tragedia XXXL (1) Brak słów.Nie polecam.Projektant nie miał pojęcia o... rozczarowana moja dzielnica (1) Absolunie nie zgadzam się z autorką tekstu.Mieszkam w Nowym porcie od... Anula :) (1) Bardzo fachowa i miła obsługa oraz szybkie załatwienie formalności. Polecam :) anke Jacek (1) Super obsługa polecam:) Jacek NIE POLECAM, MAM SAME KŁOPOTY I ZNISZCZONE MEBLE (1) Zamówiłam meble, cieszyłam się jak gwizdek, a potem same kłopoty. Głównie... JOANNA BIAŁECKA Strata czasu! (1) Właściciel firmy jest człowiekiem mało wiarygodnym z mojego punktu widzenia... niedoszły_klient Uwaga, nierzetelny wykonawca (1) Dwóch Panów - ojciec i syn, układali mi panele w mieszkaniu. Jakość... Monika miodzio (1) farby swietne, obsługa śwetna:) monika Robert Kukiełka - opinia (1) Firma rzetelna i konkretna, często korzystam z usług GSA i jeszcze nigdy sie... Robert Kukiełka