Ludzie trzymajcie się od tej firmy z daleka (1) Nie będę Wam rozpisywać historii swojego zamówienia. FARSA i DRAMAT.... olecha "nowy jork" (1) tak potocznie i w sloganie nazwany jest nowy port ;) osobiscie tez nie... mda 100% KOMPETENCJA (1) Przy mojej transakcji obsługiwała mnie Pani Irena, która bardzo mi pomogła,... Anka
Polecam (1) uczciwie i zdecydowanie. Transport gratis, bardzo mila obsluga i maja to... Poke hmm (1) ja wiem tylko tyle,na ich stronie pisza ze wszystkie mieszkania sa... Michal a mi się podoba (1) Mieszkam w Allconie w Redłowie i jestem bardzo zadowolona. Mieszkanie super,... celina wILLA mARIA (1) zadowolona klientka campari rewelka!!! (1) Cicho, kulturalnie, bezpiecznie, wesoło. Jednym słowem super dzielnica:) Ewa Chełm najlepszy!!!:) (1) Mieszkam na Chełmie od 21 lat. Uważam że jest to super dzielnica. Dużo... Chełmianka zdecydowanie odradzam (1) Na zamówione meble czekałam 8 tygodni! Po montażu okazało się, że... kasiotta oszustwo (1) najpierw mowia cene za rolety zewnetrzne 288zl/m2 a potem przy wycenie cena... seba klient indywidualny nic nie warty. (1) Byliśmy w dziale handlowym - pierwsza obsługa była bardzo miła i fachowa -... niezadowolony kient Zdecydowanie godni polecenia (1) Młody, fachowy zespół, profesjonalnie myślący o biznesie i zadowoleniu... Rafał R. cichosz - opinia (1) Wykonanie mebli super . Montaż bardzo sprawny . Terminy zachowane, a przede... R. cichosz Ciekawa oferta w miescie (1) Panie z Cityhouse bardzo pomocne i solidne. Jarek Nowaczyk KRP - opinia (1) Zgadzam się z Marcelą10, odczucia te same, wiecznie nie dokończone, poważne... KRP Profesjonalnie, błyskawicznie, miło i sympatycznie... (1) Profesjonalnie, błyskawicznie, miło i sympatycznie! Serdecznie dziękuję!... Andrzej dariusz - opinia (1) firma nie kompetentna,brak zrozumienia sprzedawcy,ogólnie brak... dariusz Aga - opinia (1) Bardzo fajne osiedle tylko brakuje durzego parku do zabaw. Aga SUPER POLECAM ! (1) ka