super (1) super ania Violetta - opinia (1) Poniewaz przebywalam za granica cale zamowienie musialam zlozyc przez... Violetta Chwała dla Pani Anetki i Agencji Pana Sadowskiego!!!!! (1) Miałam przyjemnośc być klienttką tego biura,jednocześnie będąc klientką... Hanna Kubacz
ŚWIETNA HURTOWNIA (1) Uważam że to bardzo dobra hurtownia, przede wszystkim duży wybór... abracadabra Okna na pięć gwiazdek! (1) Mam okna z Win-Budu i jestem zadowolona.Bardzo szybko i sprawnie. Ja również... Marek Rumia Basia - opinia (1) To dość oburzające, że ktoś przypisał piękny Oruński Park do górnej Oruni a... Basia Moja kochana dzielnica (1) Autorka artykułu jest dość zapatrzona w tylko jeden aspekt Oliwy i całkiem... Basia Piękny park (1) Szkoda, że tak mało ludzi o nim wie, a jest znacznie mniej zatłoczony niż... Basia małe osiedle ale cudowne (1) Kocham te osiedle. Tu się wychowałem i spędziłem dzieciństwo apokalips Polecam... (1) Polecam, w pełni profesjonalna osługa, mozna liczyc na mały bonus. Olek ja tez tesknie... (1) je tez tesknie za moim ukochanym brodwiem... tylko w chwili obecnej dzieli... karola themarcin - opinia (1) Miła obsługa dobry dobór towaru i fachowa pomoc themarcin mi się podobało (1) Ja nie mam dużego doświadczenia w innych biurach nieruchomości, ale jak ja... M.C. Swietny wybór (1) Wybór bardzo duży, nawet innych producentów. Swietna obsługa i jakość... Michał Bardzo fajna dzielnica... (1) Nigdy nie chciałam mieszkać w Gdańsku. Od pół roku dość często bywam na... k NIE TRAĆ CZASU!!!!!!!!!! (1) JEŻELI CHODZI O OBSŁUGĘ, TO DALEKO SZUKAĆ LEPSZEJ!! WIEM CO MÓWIĘ,... ANIA FIRMA GODNA POLECENIA< USŁUGI NA WYSOKIM POZIOMIE ! (1) Andrzej TERMINOWO I DOBRZE (2) Firma La Puerta wykonała mi w mieszkaniu montaż nowych drzwi pokojowych ,... zadowolona klientka monik - opinia (1) zależy o którym ujeścisku mówimy. mieszkam na przemyskiej, czyli przynależę... monik ZIELONY STOK (1) osiedle w budowie od 2 lat! zarząd czaruje członków spółdzielni kolejnymi... malami