Świetni (1) polecam - zaproponowali mi najlepsze rozwiązania z zakresu monitoringu CCTV Julta podziękowania (2) Jestem bardzo zadowolona z aranżacji oraz ze współpracy z firmą atelier.... zadowolona klientka z Gdyni. Nie polecam (1) Cieszę się, że pojawiła się Chemia Gdańsk na stronach trojmiasto.pl, bo mam... gaba
Warto powierzyć Im zarządzanie nieruchomością (1) Michael To chyba jakaś pomyłka (1) cała ta firma to zbiorowisko niekompetencji i łgarstwa. Tyle mama do... Zbigniew Omijajcie tę spółdzielnie z daleka (1) Co to za spoldzielnia która traktuje lokatora jak wroga, pieniądze biorą... ToGo k - opinia (1) k niki - opinia (1) To co piszą przedmówcy to prawda. Wszystko jest piękne na początku. A po... niki Godny zaufania (1) Kupiłam mieszkanie na V Wzgórzach, jestem już po odbiorze, brak zastrzeżeń,... Gdańszczanka Wspaniała, spokojna dzielnica! (1) Mieszkam tu od 6 lat. Razem z mężem przeprowadziliśmy się tutaj. Z początku... Małgorzata Miłe osiedle tylko spółdzielnia do niczego (1) Zamieszkuje tu ponad 5 lat w nowej części osiedla, mieszkało by mi się... Tomin Skuteczny pośrednik (1) Szczególnie polecam,fachowa obsługa,skuteczność sprzedaży!!! Piotr firma godna polecenia (1) Jestem stałym klientem firmy Rosa. Zadowolony jestem z profesjonalnej... janusz profesjonaliści (1) bardzo fachowa obsługa i wykonanie na najwyższym poziomie iza polecam (1) roboty sa wykonywane profesjonalnie i z gwarancja -- polecam Drogowiec Profesjonalizm (1) Jestem zadowolony z usług tej firmy. Polecam każdemu kto chce mieć... Joshua klient (1) Firma bardzo przyjazna klientowe, można wynegocjować dobre rabaty, miła... gosia cis84 - opinia (1) Jest ok cis84 Polecamy (1) fachowa i profesionalna obsługa , rewelacyjne pomysły projektowe jarosław wielki pozytyw dla tego biura (1) Polecam -uczciwosc ,kompetencja ponadto profesjonalizm na wysokim... Mariola i Arek