k.r. - opinia (1) Zamówiłam szafę wnekową i naprawdę jestem zadowolona. Szybki montaż, dobra... k.r. klient - opinia (1) cena lokalu ulega podwyższeniu o czym klient dowiaduje się krótko przed... klient zadowolony - opinia (1) Świetny sklep. Rewelacyjna obsługa. Bardzo dobry asortyment, świetna jakość... zadowolony
Dziękujemy za piekną kuchnię!!!!! (1) Szukaliśmy odpowiedniej kuchni dwa miesiące aż przez przypadek zajechaliśmy... Beata&Andrzej Wrzesz rządzi! (1) Ogólnie we Wrzeszczu jest pięknie i spokojnie, incydentów nie przyjemnych... SirKamil To jest Super Firma (1) Jestem Bardzo zadowolonym uzytkownikiem mam od tej firmy domofon i tvk mam... zadowolony uzytkownik Szybko i sprawnie !!! (1) Bardzo przyjemna współpraca. Darmowo wycenili instalacje , było trochę... Sklepikarz Podpisałem umowę (1) Wczoraj podpisalismy umowę na kupno domu. Dom ma być najpóźniej do końca... Małkowianin Warto skorzystać z usług HTH !!! (1) Dzięki HTH nasza kuchnia wygląda nowocześnie i przyjaźnie. W czasie naszego... Joanna bdb. pustaki termoizolacyjne (1) rzadko spotykane doradztwo, ktore uswiadomilo mi skutki odpowiedniego doboru... moniek femax (1) byłem swiadkiem jak to firma femax uwaza sie za zetelna i uczciwa firme... kar amarl (1) zamówiłem zabudowę kuchni, później garderoby i przedpokoju - Pani Monika i... amarl na razie krótko (1) Przy okazji napiszę więcej o swoich doświadczeniach z firmą hth, na razie na... Marzena ja takze nie polecam! (1) solo_777 Listwy i opaski drzwiowe - tylko u nich. (1) Dorabiam opaski drzwiowe, na wzór obecnych, zniszczonych 100-letnich, o... steamant Osiedle Hynka (1) Ogólnie ok, ale jest kilka ALE.. Co do elewacji to słyszałam już różne... monika profesjonalisci (1) Kolejna transakcja z ta firma i jestem jak zwykle zadowolony. Pewnie... robert Mariola Kamińska - opinia (1) Niestety nie dane mi było zapoznać się z fachowością i profesjonalizmem w... Mariola Kamińska ok (1) Przesympatyczna obsługa Polecam Panią Ole z Sopotu ,pełna wigoru i uśmiechu... kasiaa Nie polecam! (1) Zgadzam się z opinią poprzednika. Nie polecam korzystania z usług tej firmy.... km