Profesjonaliści (1) Byłam w kilku biurach, ale tylko w immobili potraktowano mnie powaznie i w... Jolanta drzwi 5- - obsługa 4 - montaż 3- (1) Same drzwi Porta niezłe - takie jak można spodziewać się za tą cenę. Ale... gamrep tanio i bez gwarancji (1) Spóźnienie ponad 1 rok z oddaniem mieszkania. Kiepska jakość wykonania... niezadowolona
EWA - opinia (1) Jest u nas wyjatkowo- chodze duzo na spacery, bo jest gdzie ! u nas obcy... EWA Polecam wszystkim (1) Zakupy w miłym towarzystwie, w okazyjnych cenach. Dawid P O L E C A M (1) W firmie "P.H.U. FILAR" zamawialismy z mężem w zeszłym roku 9 sztuk drzwi do... A.W Bojarscy średnio (1) Mieszkanie odebrałem niedawno, opiszę w skrócie jak to wyglądało od... rey Zdziwienie! (1) Weszłam na stronę agencji nieruchomości "KANCELARIA KRAJEWSKA" i ze... Magdalena Bardzo polecam (1) Profesjonalna obsługa, rzetelnie i w ustalonym terminie. Bardzo polecam. Gdańsk Hynka (1) Serdecznie przyłączam się do zaproszenia, aby wszystkie zainteresowane osoby... Hynek Profesjonalnie (1) jak najbardziej prawidłowo,bardzo miła obsługa, pełen profesjonalizm. polecam michał tbs konkret ul. Unruga prosze o kontakt (1) Prosze o kontakt na meila osoby które mają opłacony wkład na mieszkanie w... Aga WSZYSTKIE DROGI PROWADZĄ DO BRZEŹNA!!! (1) PONAD 30 LAT FASCYNACJI TYM KURORTEM, STARE ZAKAMARKI DZIEJÓW, SLADY... QRA BRZEŹNIEŃSKA Profesjonalna i rzetelna (1) W ciągu ostatnich 3 lat przeprowadziłam przez biuro dwie transakcje.... Alicja K. Godne polecenia! (1) Korzystałam z obsługi tej firmy w obsłudze aran zacji wnętrza i przebudowy... Sylwia Piotrowska Firma godna polecenia (0) To już drugi raz kiedy skorzystałem z usług firmy Stol-Kos - zleciłem... Dariusz