mieszkaniec nowca (2) gratuluje profesjonalnego wykonania mojego domu na nowcu a takze bardzo... kago Super! (1) Wrzescz najlepszą dzielnicą Gdańska :) Alice Dawno tam nie byłem, ale...... (1) wcześniej obsługiwała wymądrzała dziewucha typu cwaniara - nie dobrze........ A>M
Czy ja to naprawdę czytam czy tylko śnię? (1) Makar - miłośniku przyrody, a co z przestępczością i okropnymi blokami? Ja... gdynianka Naprawdę warte polecenia!!! (1) Miło, szybko (w terminie), skutecznie i naprawdę profesjonalnie. Jestem... Ida ZABUDOWA (1) W 2006 roku była robiona kuchnia ,teraz zabudowa nic się nie zmieniło w... Roman SUPER!!! (1) Panowie cyklinowali i lakierowali mi parkiety.Jestem bardzo... Sopocianin PO PROSTU POLECAM!!! (1) Moja SKODA FABIA została zabezpieczona szybko i fachowo.Obsługa... Krzysztof Jabłoński bartek - opinia (1) Fachowo i na temat. POLECAM !!! bartek Niesłowna i niesolidna firma (1) Nie zjawili się na uzgadniany miesiąc wcześniej termin remontu, nawet nie... jarl Wspaniała profesjonalna firma (1) Firma na prawdę godna polecenia, swietna jakość materiałów, fachowcy,... Magda Osiedle Hynka (2) Wlasnie odebralem mieszkanie na Hynka. Nie obylo sie bez kilku spotkan... konewski dosczetny bubel (1) brak koordynacji robot kiedys woda w morzu wyschnie ale nie na scianach... obserwator A ja jestem zadowolony (1) Zakupilem mieszkanie pol roku temu. Jezeli chodzi o kredyt to mam bardzo... mieszkaniec osowy PLANETA jest OK (1) Jako mieszkanka musze przyznac, że jestem super zadowolona i podziwiam firmę... ewaw Levvy - opinia (1) Dobrze położona dzielnia, łatwy dojazd do każdej części trójmiasta, dużo... Levvy Wszystko gra :) (1) Bardzo fajny sklep, swietna obsluga i kontakt z klientem. Sa slowni,... Michal nie jest zle (1) mieszkalem na oruni 8 lat temu. sporównaniem co teraz jest to wypas ( pozdro... klaus duży plus (1) Firma przyjęła zlecenie na terenie Rumii. Mile zaskoczył mnie fakt, że nie... monika r. do Asi (1) Asieńko moja kochana! Gdybym mieszkala w tym rejonie to tez nie bałabym się.... ja;)