art - opinia (1) Ciężko nawiązać współpracę, nastawienie na duży zysk, nie zawsze mający... art Dobra jakość (1) Z tego salonu już dwa razy razem z mężem składaliśmy zamówienie. Za... K. Hojska FATALANA FIRMA (1) Fatalna obsluga klijeta,wogole odradzam wszelkie zakupy w tej firmie. art
super sklep! (1) super sklep, miła i fachowa obsługa,cierpliwa Pani Olga:)bardzo dziekuje:),... Marta i Sławek wykonczenie slabe (1) nic nie warta firma zaluje ze kupilem tam mieszkanie grzyb na grzybie nie... mieszkaniec Fachowosc i profesjonalizm (1) bardzo fajna i pomocna obsluga....wybrali mi dekarza..sprawa zalatwion... makki ewa i piotr (1) Bardzo polecamy firme Wema !!! Bardzo miła obsługa ,duży wybór i wysoka... piotr willa krystyna (1) Wykonanie powyżej oczekiwań. Solidni fachowcy, wykonanie z materiałów... anna Kamila - opinia (1) osiedle jest naprawde bardzo fajne, wszedzie blisko (do centrum tylko pare... Kamila X - opinia (1) Jezeli myslicie powaznie o sprzedawaniu mieszkan, to zmiencie ta kobiete,... X super zakupy w super cenie:) (1) Zakupiłam w sklepie Danuta fantastyczną kuchnię na wymiar, zostałam fachowo... Małgorzata Rafał - opinia (1) Niepoważna firma, lekceważące podejście do klienta - pani architekt z klucza... Rafał Karolina - opinia (1) Z okazji że uczęszczam do szkoły tak zwanej 'zielonej' dostałam za zadanie... Karolina Profesjonaliści (1) Byłam w kilku biurach, ale tylko w immobili potraktowano mnie powaznie i w... Jolanta drzwi 5- - obsługa 4 - montaż 3- (1) Same drzwi Porta niezłe - takie jak można spodziewać się za tą cenę. Ale... gamrep tanio i bez gwarancji (1) Spóźnienie ponad 1 rok z oddaniem mieszkania. Kiepska jakość wykonania... niezadowolona EWA - opinia (1) Jest u nas wyjatkowo- chodze duzo na spacery, bo jest gdzie ! u nas obcy... EWA Polecam wszystkim (1) Zakupy w miłym towarzystwie, w okazyjnych cenach. Dawid P O L E C A M (1) W firmie "P.H.U. FILAR" zamawialismy z mężem w zeszłym roku 9 sztuk drzwi do... A.W Bojarscy średnio (1) Mieszkanie odebrałem niedawno, opiszę w skrócie jak to wyglądało od... rey