Zabudowa (1) Bardzo dobra pomoc przy projekcie i bardzo dobre wykonanie. Szybki i... Adam Profesjonalna obsluga (1) Polecam -uczciwosc ,kompetencja ponadto profesjonalizm na wysokim poziomie. kamil czy to prawda??? (1) Witam, Czy to prawda, że Architekton podwyższa ceny mieszkań (o około 25... klient888
Doskonałe wyczucie rynku (1) Szybko sprawnie solidnie, i przede wszystkim widać, że płacę prowizję komuś... Piotr 100% pozytyw (1) Zlecone prace remontowe zostały wykonane szybko, solidnie, terminowo. Po... magda gro nowiec (2) szczesliw wlascicielka domku na nowcu :o) solidny i godny polecenia wykonawca!!!! (1) Bardzo dokładnie i solidnie wykonali remont w moim mieszkaniu. Sam... M.Rucinska po odbiorze hynka (2) osiedle nabiera rumiencow bardzo mnie to cieszy, wszyscy wiemy ze inwestor... monia prezesowa to porażka (1) największym problemem TZ jest postać pani prezesowej i jej synusia... mieszkanka osowy Terminow nie maja, wredna obsluga i jakosc gorsza niz kiedys (1) 1. Terminow nie ma. Kiedy moje zamowienie bedzie gotowe to nikt nie powie.... Piotrus znów slogany (1) Mieszkam tu od roku!!! Nie wiem ale tam gdzie mieszkałam wcześniej na... wika mieliśmy szczęście że trafiliśmy do HTH (1) 2 opinie szczęśliwych właścicieli kuchni HTH OPINIA ŻONY: Pełen... Marcin uwaga na inpro (1) Jedyna chyba zaleta to oddanie mieszkania w terminie (mieszkam na Mysliwskim... zbigniew Najgorsza Spółdzielnia w Gdańsku (1) Ze Spółdzielniami mam do czynienia na co dzień w związku z wykonywaną pracą.... Sławek Bardzo dobrze zaopatrzony sklep (1) Zawsze gotowi do porad. Fachowe przedstwienie problemu i pomoc w... ANEKS Godne polecenia (1) Super obsługa super dostępność towaru co tu dalej pisać poprostu warto... Michał Polecam (1) Bardzo mi sie podobała miła i profesjonalna obsługa bogaty asortyment oraz... Daniel Ewa - opinia (1) Kafle zamowione 5.03 mialy byc po 3-4 tyg., dzisiaj mamy 16.04, a kafle beda... Ewa tragedia !!!! (1) Opóżnienie ponad 1 rok, standard wykonania bardzo zły, bardzo wiele usterek... Alik zobaczymy jak będzie (1) W oczekiwaniu na oddanie mieszkania na Osiedlu Zielone Wzgórze w Strasznie,... Piotr