Nie polecam (1) Panowie z tej firmy tak wykonali słupki na tarasie tak, że po ok. 3... AS Niezłe osiedle (1) Nowy Port jest przyjemnym miejscem.Obecnie Większość gł. dróg jest... C4rmac POLECAM (1) Firma p. Piotra wykonała kompleksowy remont mojego mieszkania 49 m2. Prace... Kazimierz
na plus (1) sklodowskbdb pomoc w formalnosciach i przy zalatwianiu kredytu mieszkanie... anka Bartłomiej Lidzbarski - opinia (1) Naprawde fajna ekipa wykonali zlecenie nawet przed terminem szczerze polecam Bartłomiej Lidzbarski wygodne miejsce do mieszkania (1) dzielnica bardzo dogodnie położona, blisko wszędzie i dobra komunikacja,... Ag AO - opinia (1) Gorąco polecam firmę JARMAL!!! Jestem zachwycona ofertą cenową oraz... AO developer godny zaufania arkonska (2) mieszkanko super wykonane , infrastruktura osiedla takze ... dziekuje i... arte NIE POLECAM (1) Zgadzam się z przedmówcą. Pan stolarz jest niesłowny w stosunku do klienta.... gość clio - opinia (1) mieszkam tutaj od wielu lat.Dzielnica zaniedbana ,a wielka szkoda,ma wiele... clio MYSLIWSKIE 3 (1) profesjonalne podejscie do klienta .... polecam agatka PRL (1) jesli ktos rozwaza wspolprace z ta firma to odradzam. wszelkie ustalenia... drk Super osiedle (1) Najlepsze osiedle które po ociepleniu bloków jest coraz ładniejsze Tomek Ocena (1) Właśnie zakończyła się realizacja projektu przez firmę p. Piotra w naszym... Andrzej Ceremus Super, super, super ;) (2) Zanim wybrałam La Puerta przeczytałam kilka opini na temat firmy. Uważam, że... zadowolona klientka Z solidnością nic wspólnego nie ma.... (1) Firma z przemiłą obsługą klienta, która niestety musi nadrabiać... MGN ania - opinia (1) super osiedle :) ania Spokojny remont (1) Jestem po remoncie wykonanym przez firmę Fliso , i nie mam powodów do... Karolina Bardzo solidna firma (2) Doskonała obsługa klienta, uczciwość i rzetelność w wypełnianiu zapisów... KJZ BUDOWA BEZ POZWOLENIA!!!! (1) Mam nadzieje, ze biedni klienci Grupy Foran zdaja sobie sprawe, ze developer... A.