firma beznadziejna (1) teraz już nie dam się nabrać - ta firma wydaje tylko mnóstwo pieniędzy na... mat Lux i pięknie ! (1) Lux i pięknie ! adrian !!!!! ABSOLUTNIE ODRADZAM TĄ SPÓŁDZIELNIĘ !!!!! (1) Urząd Ochrony Konsumentów w Gdyni przyznał, iż Spółdzielnia Mieszkaniowa... MAKSYMAILNIE NIEZADOWOLONY
Marta - opinia (1) Blisko 100m" podlogi polozone w 2 dni. Idealnie , bez odpadow i uszkodzen.... Marta doskonali fachowcy (1) Polecam tą firmę, naprawdę warto skorzystać z ich usług, staranne wykonanie,... scout01 POLECAM (1) Jako klient tej firmy ogę polecić ją wszystkm zainteresowanym Kamil Sak fajne mieszkanie arkonska (2) wykonanie bardzo dobre smialo moge polecic + agnieszka gl - opinia (1) Tragedia w domu wilgoc a wykonczenie mieszkania pozostawia do zyczenia!... gl Nie polecam (1) Jakość wykonania bardzo zła. Właścieciel bardzo nieterminowy. Prawie cały... Kasia nie polecam (1) lepiej poszukac cos lepszego,słabe wykonanie i o poprawki ciezko itd. nie... ada Polecam (1) Robiąc projekt nie myślałem, że w Auchan jest tak fajna i doświadczona grupa... Zbyszek BARDZO NISKO OCENIAM!!! (1) RÓWNIEŻ MAM DO CZYNIENIA Z TĄ SPOLDZIELNIĄ, NIE POLECAM! TERMIN ODBIORU... K Nie polecam (1) Z bazarem miałem same problemy, i nawet nie uslyszałem przepraszam... niezadowolony Michał Skrzyński - opinia (1) SZkoda że tak ładny region nie jest kurortem turystycznym , jest położony nad... Michał Skrzyński NIE POLECAM (1) NIE POLECAM TEGO DEWELOPERA JAK JUZ SIE WPADNIE W ICH SZPONY TO SIE ZACZYNA,... AREK Najbardziej fachowa obsługa z jaką się spotkałem w nieruchomościach. (1) Bardzo miła, naprawdę fachowa i profesjonalna obsługa co ma znaczenie przy... Piotr Własny Dach. Spółdzielnia Mieszkaniowa (1) Własny Dach. Spółdzielnia Mieszkaniowa 81-364 Gdynia, 3 Maja 27-31 lok.60.... Rozgoryczony dobra firma (1) polecam Amber Nieruchomości Z Gdańska Oliwy Monika Kraszewska nagorszy deweloper,szkoda nerwow i kasy (1) wszystko na szybko odpierdziel a i tak opozninone i o poprawki wielka... krzysztof Wrzeszczunio (1) Kochana dzielnica Gdanska Janusz M.