Odradzam (1) Jakość wykonania żenujący. Komunikacja z deweloperem beznadziejna. Działają... Marcella Oszuści. (1) Na planach wygląda wszystko ładnie. Potem szybko wychodzą usterki: Instalacja... Klara Fajny, łatwy w montażu sprzęt (1) Eleganckie elementy, dobrze wykonane, fajne w montażu i niedrogie. Krzywicki
zadowolona klientka (1) Polecam firmę Pana Arka jest sumienny i uczciwy trochę przeciągnął się czas... Aleksandra Szybko, profesjonalnie, bezpiecznie ... (1) Polecam agencję nieruchomości "Cebulscy Nieruchomości". Zakupiłem małe... Jarek z usług i ceny 100% satysfakcji (1) Po odwiedzeniu kilku pseudo salonów mebli kuchennych nie znależliśmy żadnej... Wiesia i Zbyszek Jaroccy Nie polecam (1) Przy zawieraniu umowy bardzo miła obsługa. na tym koniec zalet. Mieszkania na... Niezadowolony POLECAM (1) JESTEM Z ŻONĄ B.ZADOWOLONY Z USŁUG FIRMY AREDO , KTÓRA WYKAZAŁA SIĘ OGROMNYM... MATEUSZ Polecam!!krótko, fachowo i super efekt! (1) Polecam wszystkim firmę Aredo. Ostatnio robiliśmy u nich kuchnie i szafkę w... Irma Polecam usługi (wywożenie gruzu) (1) Bardzo dobra i terminowa współpraca. Kontener przywieziony i zabrany... Działkowiec firma godna polecenia (1) Zależało mi na szybkiej realizacji zamówienia i tak też się stało. Dzwi... MK POLECAM !!!!!!!!!! (1) Gorąco polecam Pomorskie Centrum Kominkowe w Redzie. Firma podeszła do tematu... Daria Kuczaba Drewniane okna profesjonalnie zamontowane (1) Profesjonalnie przygotowana i przeprowadzona instalacja. Drewniane, mahoniowe... gephard Piękne portrety (1) Świetna malarka. Pełen profesjonalizmy. To z pewnością mogę powiedzieć o Pani... Kasia Fama projektant (1) Bardzo jestem zadowolona z zaprojektowania kuchni. Projektant miał duże pole... Krystyna Rodziewicz Solidnie i terminowo (1) Pierwszy raz urządzałem własne mieszkanie, nie miałem wcześniej doświadczeń w... D.K. Dziękuję i jestem w szoku... (1) Byłam w szoku gdy pan z Pogotowia Zamkowego, przyjechał błyskawicznie... Magda BARTŁOMIEJ (1) OBSŁUGA OKROPNA ,PODEJSCIE DO KLIENTA TAKIE JAK CHLOPA DO CEPA.KIEROWNICZKI... BARTŁOMIEJ Hania i Rafał - opinia (1) Zleciliśmy wykonanie projektu przydomowego ogrodu wraz z systemem nawadniania... Hania i Rafał fajowe (1) W maju zdecydowaliśmy się z mężem na mieszkanko na tym osiedlu. Nie żałujemy,... Kasiak