POLECAM (1) Polecam w 100%-solidnie, z pomysłem i niedrogo.Pani Agata proponuje ciekawe,... Ania Przepiękna kuchnia!!! (1) W lutym tego roku zamówiłem w firmie Świat Kuchni, kuchnię z MDF na wysoki... Natalia i Tadeusz Wszystko Super! (1) Polecam każdemu, każdy kto chce mieć pewność, że jego dom/mieszkanko będzie... Dorota
Solidna firma (1) kupiłem ,jezeli dobrze pamiętam 5 m3 drewna opałowego. Było dostarczone... Alex Czy warto jeszcze czekać z zakupem mieszkania ? (1) Zastanawiam się nad kupnem mieszkania na Wielkim lub Małym Kacku ale na... Zastanawiająca się Uczciwie, solidnie bez najmniejszych kłopotó (2) Antaba to prodesjonalna firma, poczawszy od doradztwa przy wyborze drzwi, a... Jarecki Solidna firma (1) Kupiłem okna Maswerk z PVC w tym roku. Montaż bez zastrzeżeń. Okna działają... Wojtek PO PROSTU KPINA!!!! (5) ZAWIODŁAM SIE JUŻ PO RAZ TRZECI!!! Do momentu złożenia zamówienia obsługa... Agnieszka Kowalczyk Super!! (1) Polecam z czystym sumieniem! Pełen profesjonalizm. Bardzo uprzejma Pani,... gosiksz Solidny i terminowy (1) Najszybszy czas od pomiaru do realizacji, terminowość, dokładność i solidność... Piotr Ch. porazka (8) człowiek się umawia żeby coś zrobić i nie dość że przekłada co chwile terminy... Andrzej Serwis kluczy (1) Byłem w wielu miejscach, ale po długich poszukiwaniach tylko tutaj udało mi... Andrzej Rymaniuk słabo (1) Witam Kupilismy w Nordcoop mieszkanie , od oddania mieszkania ciagle co ś... Janusz Lekceważenie klienta (1) Zamówiłem płytki 26.07 z terminem odbioru 10.08.,obiecano zadzwonić z... Henryk polecam (1) firma godna uwagi tytus Gdy kłopoty - umywają ręce (3) Zakupiłam drzwi zewnętrzne z montażem w maju. Zamontowano je w czerwcu.... Asia polecam p. Zdzisława (1) Z p. Zdziesławem spotkałam się, kiedy ściana od nieszczelnej rury była już... Sylwia Mazur Doskonały partner w przeprowadzce (1) Świetnie zorganizowani, mile zaskoczyli nas ekspresowym czasem przeprowadzki... Gosia POLECAM !!!! (2) Z BIUREM NIERUCHOMOŚCI "IMMOBILA" - SOPOT, WSPÓŁPRACOWAŁAM KILKA LAT. ZA... EWA WATSON BARDZO DOBRA "NOWA" FIRMA (1) Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ POLECAM. PODEJŚCIE DO KLIENTA B. DOBRE I PROFESJONALNE.... BOŻENA