POLECAM !!!! (2) Z BIUREM NIERUCHOMOŚCI "IMMOBILA" - SOPOT, WSPÓŁPRACOWAŁAM KILKA LAT. ZA... EWA WATSON BARDZO DOBRA "NOWA" FIRMA (1) Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ POLECAM. PODEJŚCIE DO KLIENTA B. DOBRE I PROFESJONALNE.... BOŻENA POLECAM! (1) Firma kojarzy mi sie z krzakiem...ale tylko ze wzgledu na przepiekny ogrod... zadowolony klient
PROFESJONALNA FIRMA (1) WSZYSKO WYKONANE Z DUŻĄ DOKŁADNOŚCIĄ PEŁEN PROFESJONALIZM ZA PRZYSTĘPNĄ... ANETA Porażka? (1) Komentarze wyssane z palca.Pracowałam w firmie i nieprawdą jest zawyżanie... An Trzy Żagle (1) Działka wykupiona bez uwzględnienia potrzeb mieszkańców (zignorowana ścieżka... Sikora Jerzy Stawarz - opinia (1) Pani Agata wykonała projekt bardzo profesjonalnie, kilkakrotnie konsultowała... Jerzy Stawarz Szybka akcja (1) Firma godna polecenia. Szybko, sprawnie i konkretnie. Zamówione żaluzje do... Maciej Studnie wodomierzowe (1) Zdecydowanie polecam firmę Simco. Przypadkowo znalazłem kontakt do tej firmy.... Marek Więckowski moze i fajnie ale....... (1) jak łaskawie wiatr znad szadułek przyniesie wykwintną woń....... to pozal... brt Nasz ogród japoński (1) Projekt wykonany przez Panią Agatę spełnił nasze oczekiwania z nadwyżką.... Krzysztof Kiepska obsługa (1) Wykonałem telefon do firmy i Pani , ktora udzielała informacji zachowala się... LG Odradzam (1) Termin realizacji zamówienia zamiast 7 dni ponad miesiąc. Przy transporcie... MMS Sprawnie, szybko i solidnie (1) Firma LIDERPAK przeprowadzała nas z 4 na 3 piętro ( bez windy) pracownicy... Gonia kokoszki (1) bardzo mili pracownicy, szczególnie majster na budowie ,,Pięć wzgórz''.... Aga Polecamy (1) Bardzo polecamy,profesjonalna obsługa obsługa. Tomek UDAŁO SIĘ! (1) mimo kilku problemów i calej masy pojawiajacych sie \"odkryc\" na moich... Maria firma godna polecenia (1) Usługa została zrealizowana zgodnie z oczekiwaniami. Miły kontakt. Można... klienci z Przymorza Profesjonalizm w 120% !!! (1) Szczerze polecam firmę - bardzo profesjonalne podejście, świetne doradztwo,... Szymon Siewruk POLECAM (1) Pan Maciej Weiner wykonywał nasz ogród ( ok 1000 m2) kompleksowo, począwszy... Agnieszka Bohdziewicz