Marek - opinia (1) Miła obsługa, profesjonalizm, szybko i sprawnie. Marek Emilia - opinia (1) Szczerze polecam. Naszą sprawą zajmowała się Pani Ula Kempska i gdyby nie... Emilia Ania - opinia (1) Pani Beatka Filipek- wspaniała, bardzo pomocna i przede wszystkim skuteczna... Ania
G. Sad - opinia (1) Korzystałam wiele razy z usług tej firmy. Był to m. innym zakup mieszkania,... G. Sad Joanna i Michał Procz - opinia (1) Zleciłam Pani Beatce Filipek sprzedaż mieszkania. Profesjonalnie zajęła... Joanna i Michał Procz Joanna Procz - opinia (1) Zleciłam Pani Beatce Filipiak sprzedaż mieszkania. Profesjonalnie zajęła się... Joanna Procz Lidia i Andrzej K. - opinia (1) Dzięki pani Agacie Z. kupiliśmy własny dom a dzięki pani Aleksandrze W. udało... Lidia i Andrzej K. Lucyna Erezman - opinia (1) Współpraca marzenie! Aleksander Tomczak w roli głównej! Efektem naszej... Lucyna Erezman Jagoda - opinia (1) Polecam Dom & House a zwłaszcza współpracę z Panią Katarzyną Komorek. Pełen... Jagoda Ewa - opinia (1) Pani Katarzyna Komorek była bardzo konkretna, miła i pomocna. Dbała o... Ewa Lucyna Kołodziejska - opinia (1) Świetna firma, super profesjonalizm, Pan Aleksander Tomczak to pomoc na... Lucyna Kołodziejska Aga Czarnecka - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Aleksander Tomczak bardzo profesjonalnie podszedł to... Aga Czarnecka Ola i Ivan - opinia (1) Bardzo się wzbranialiśmy z korzystania z jakiegokolwiek pośrednictwa , ale... Ola i Ivan Maciej - opinia (1) Bradzo miło, bardzo profesjonalnie i co najważniejsze bardzo skutecznie. Maciej Sylwia - opinia (1) Polecam firmę Dom&House. Profesjonalna obsługa, pomoc merytoryczna na każdym... Sylwia Grzegorz - opinia (1) Polecam współpracę z biurem nieruchomości Dom&House z Sopotu. Sprzedażą... Grzegorz Andrzej Wasilewski - opinia (1) Jestesmy bardzo zadowoleni z uslugi posrednictwa sprzedazy naszego domu.... Andrzej Wasilewski Jacek Bursztynski - opinia (1) We wrzesniu 2020 zakupiłem nieruchomość w Gdańsku. Od momentu przesłania... Jacek Bursztynski Ania - opinia (1) Chciałabym bardzo polecić to biuro nieruchomości a szczególnie Panią Joannę... Ania Szymon - opinia (1) Sprzedawałem mieszkanie już dłuższy czas z próbą pomocy innych pośredników... Szymon