Autor - opinia (1) Błyskawiczna transakcja, stały kontakt telefoniczny i mailowy. Pani Kamila... Autor Kseniia - opinia (1) Thank you! Everything is great! Realtor Dominika did an excellent job. The... Kseniia Katarzyna - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa. Prezentowane nieruchomości zostały dobrane... Katarzyna
Grażyna - opinia (1) Z firmą współpracuję od kilku lat,jestem bardzo zadowolona z tej współpracy... Grażyna Karolina - opinia (1) Profesjonalne i rzetelne podejście do klienta oraz do załatwienia sprawy.... Karolina Katarzyna Murglin - opinia (1) Z wielkim przekonaniem polecam Panią Aleksandrę Szarafińską z Dom & House... Katarzyna Murglin Krzysztof - opinia (1) Decyzja o sprzedaży mieszkania nie należała do łatwych ale dzięki p.Alicji... Krzysztof Zbigniew Subocz - opinia (1) Polecam firmę, profesjonalna i miła obsługa, wszystko na czas załatwiane,... Zbigniew Subocz ŁK - opinia (1) Pan Mikołaj Łopuski - polecam, super wiedza, responsywność wzorcowa, pomoc... ŁK Aleksandra - opinia (1) Świetna współpraca! Agentka Dom & House sprzedała moje mieszkanie szybko, w... Aleksandra Adam Tarmanowski - opinia (1) Obsługa była w pełni profesjonalna, a udzielona pomoc przy zakupie mieszkania... Adam Tarmanowski Beata - opinia (1) Polecam Dom & House! Pan Aleksander Tomczak był niezwykle pomocny, uczynny,... Beata Maciey - opinia (1) Witam Jak to dzisiaj mawia młodzież - szacun Szanowni Państwo z pełnym... Maciey Lidka i Jarek - opinia (1) Chciałabym bardzo serdecznie podziękować p. Justynie P. za ogromną pomoc w... Lidka i Jarek JZ - opinia (1) Mogę szczerze polecić Pana Aleksandra Tomczaka z biura Dom&House. Przez... JZ Małgorzata - opinia (1) Zespół pomocny w przeprowadzeniu transakcji. Miło, profesjonalnie i... Małgorzata Krzysztof & Daria - opinia (1) Chcieliśmy podziękować Panu Aleksandrowi Tomczakowi za pomoc przy kupnie... Krzysztof & Daria Ewa - opinia (1) Cała transakcja przebiegła bezbłędnie, bardzo sprawnie i profesjonalnie.... Ewa Jadwiga - opinia (1) Współpraca z Dom&House dała mi poczucie bezpieczeństwa w trakcie sprzedaży... Jadwiga Monika i Rafał P. - opinia (1) z całego serca chcielibyśmy podziękować panu aleksandrowi tomczakowi .ten... Monika i Rafał P.