WojtekH - opinia (1) Taka współpraca to jest współpraca. Od wielu lat daje mi ona satysfakcję... WojtekH Jacek - opinia (1) Podziękowania dla Ewy Jabłońskiej i Konrada Matejek z firmy Dom&House za... Jacek Melita - opinia (1) Serdecznie polecam spółpracę z Panią Dominiką Aranowską. To było moje... Melita
Zbigniew K. - opinia (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Zbigniew K. Małgorzata - opinia (1) Najlepsza obsługa jaką można sobie wyobrazić, pełen profesjonalizm i... Małgorzata Katarzyna - opinia (1) Współpraca z Panią Magdaleną Mierzyńską reprezentującą firmę Dom & House... Katarzyna Janusz - opinia (1) od pierwszego kontaktu do finalizacji transakcji odczucie pewności co do... Janusz Ola - opinia (1) Naszą agentką była Pani Ewa Zawadzka. Była to nasza druga współpraca. Od... Ola Bożena - opinia (1) Pani Joanna Kozłowska jest bardzo miłą, rzeczową i kompetentną osobą.Potrafi... Bożena Dawid - opinia (1) Bardzo pozytywnie oceniam tę współpracę, polecam serdecznie. Dawid Małgorzata - opinia (1) serdecznie polecam współpracę z Panem Markiem. Na każdym etapie służył... Małgorzata Renata Skrobisz- Kormańska - opinia (1) Pani Dominika Aranowska jest osobą bardzo profesjonalną, skutecznie... Renata Skrobisz- Kormańska Magda - opinia (1) Miałam okazje współpracować z Panią Marzeną i napiszę krótko: Konkretna,... Magda Michał Lidzbarski - opinia (1) Kompetentny, cierpliwy i zaangażowany agent, oglądaliśmy kilka różnych ofert... Michał Lidzbarski Adam - opinia (1) Profesjonalna obsługa i pomoc. Bardzo dobre wrażenia skorzystam z usługi jak... Adam Daniel z Jasienia - opinia (1) Dzięki Pani Aleksandrze Szarafińskiej stress związany z zakupem mieszkania... Daniel z Jasienia Aleksandra J. - opinia (1) Polecam korzystanie z usług tego biura. Prowadziła nas Pani Magdalena... Aleksandra J. Krzysztof - opinia (1) Pan Aleksander T. to naprawdę zaufany ekspert i specjalista, który pomógł nam... Krzysztof Piotr - opinia (1) Mogę z pełnym przekonaniem polecić firmę Dom & House Nieruchomości, gdyż... Piotr Krystyna Gajewska - opinia (1) Pomoc profesjonalna,kultura i zyczliwość .Wszystkim życzę takiego wsparcia w... Krystyna Gajewska