Agnieszka - opinia (1) Pani Dominika jest bardzo kompetentna, pomaga z wielkim zaangażowaniem.Z... Agnieszka Grażyna - opinia (1) Polecam tę agencję, profesjonalna, miła i skuteczna obsługa. Grażyna MP - opinia (1) Wynajem z pomocą Pana Marka Szury przebiegł bez problemów i bardzo szybko.... MP
Łukasz - opinia (1) Polecam, szybko sprawnie super kontakt Łukasz Tadeusz - opinia (1) Bardzo dobry kontakt,dobra pomoc dość skomplikowanej transakcji. Tadeusz Piotr - opinia (1) Wszystko ok. Korzystam już od kilku lat i jestem zadowolony. Piotr WojtekH - opinia (1) Taka współpraca to jest współpraca. Od wielu lat daje mi ona satysfakcję... WojtekH Jacek - opinia (1) Podziękowania dla Ewy Jabłońskiej i Konrada Matejek z firmy Dom&House za... Jacek Melita - opinia (1) Serdecznie polecam spółpracę z Panią Dominiką Aranowską. To było moje... Melita Zbigniew K. - opinia (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Zbigniew K. Małgorzata - opinia (1) Najlepsza obsługa jaką można sobie wyobrazić, pełen profesjonalizm i... Małgorzata Katarzyna - opinia (1) Współpraca z Panią Magdaleną Mierzyńską reprezentującą firmę Dom & House... Katarzyna Janusz - opinia (1) od pierwszego kontaktu do finalizacji transakcji odczucie pewności co do... Janusz Ola - opinia (1) Naszą agentką była Pani Ewa Zawadzka. Była to nasza druga współpraca. Od... Ola Bożena - opinia (1) Pani Joanna Kozłowska jest bardzo miłą, rzeczową i kompetentną osobą.Potrafi... Bożena Dawid - opinia (1) Bardzo pozytywnie oceniam tę współpracę, polecam serdecznie. Dawid Małgorzata - opinia (1) serdecznie polecam współpracę z Panem Markiem. Na każdym etapie służył... Małgorzata Renata Skrobisz- Kormańska - opinia (1) Pani Dominika Aranowska jest osobą bardzo profesjonalną, skutecznie... Renata Skrobisz- Kormańska Magda - opinia (1) Miałam okazje współpracować z Panią Marzeną i napiszę krótko: Konkretna,... Magda Michał Lidzbarski - opinia (1) Kompetentny, cierpliwy i zaangażowany agent, oglądaliśmy kilka różnych ofert... Michał Lidzbarski